Slut på de roliga

Min semester på två veckor börjar lida mot sitt slut och känner hur ångesten för att börja jobba imorgon kommer smygandes. Han hunnit en heldel under min semester , uppsala,stockholm,sollefteå och sist skellefteå.
Men ska jobba så mycket som möjligt nu och spara ihop till i vinter då vi har bestämt oss för att åka bort under en längre tid, så galet taggad!.
 
Födelsedagsbarnet här hemma fick nybakta scones och presenter imorse så nu ska jag ta ett ryck och städa här hemma innan de väntas besök av hans släktningar.
 
 
 
 
 
 


7 juni

Man kan och inte annat än att vara
glad åt detta väder, älskade sommar värme.
fick helg redan igår och hann avverka ett gym pass och ränna runt lite överallt till sist då jag och Sofia satt ute på kvällen drack lite granna och bara njöt av sommarkvällen.
ska alldeles strax dra upp Markus så ska vi ta en promis runt sjön, sen till stan med mina päron som kommer och hälsar på. Och på eftermiddan rullar vi mot boden för att kolla på älskade fasters tös som ska döpa
sig

känt mig så konstigt i humöret senaste tiden, men just nu känns allt bra och hoppas de förblir så.





Bra dag idag

Har haft en bra dag och hunnit klämma in en runda runt sjön, även sitta ute i solen och träna med Sofia , peppande och kul var de idag