27 mars

blöö på allt .. 


23 mars

Ligger i sängen hur pigg som helst sedan en timme tillbaka, jag som alltid kunde sova hur länge som helst tidigare har blivit världens morgonpiggaste människa. pojken sover fortfarande så kanske ska försöka smyga upp och börja fixa mig lite.



22 mars

Sitter på jobbet och har lunchrast, slutar 16 idag och direkt jag slutat så åker jag och pojken mot Kalix. Imorgon väntas en heldag i Haparanda.



21 mars

 
Har sådan stor beslutsångest! är sugen på en promenad i finvädret men samtidigt ett pass på löpbandet.
Kör nog på både och , så ska ta tummen ur och fara på gymmet och sedan ta en promenad med sofia på isen. Blir nog bra de.
 
 
 
 
 
 
 


15

Ligger utslagen på soffan efter dagens middag som bestod av tacos, så himla gotta ! Ikväll blir de bara att kika lite tv å sooova. Väntas jobb hela helgen och är inte ett dugg taggad nä usch ..



14 mars

Har just storstädat hela lägenheten, så skön känsla när allt är färdigt! Har även hunnit klämma in den vanliga rundan runt sjön + rensat en heldel saker. Nu ska jag ta och förbereda middagen tills pojken kommer hem och ikväll väntas de zumba. 
 


9 mars

Idag har jag köpt mig en ny dator skärm som jag är super nöjd över! fått en nyare bättre dator så då kände jag att skärmen också behövdes förnyas.
 
Blev en spotanutgång igår som var kanon! Och har mått bra idag så då har vi hunnit spendera halva dagen på storheden,dollar och en möbelaffär. Snart ska jag börja göra mig iordning så ska vi gå ut och äta på någon restaurang och efter de väntas de mellomys.