fest hos mange !

Ger oss in på en kväll till , hade en awesome kväll igår ;) tagga , tagga , tagga !



in tha sollefteå town !

snart blir de lite goo dricka här i sollefteå sedan utgång, tagga tagga tagga ! ;)



Här var det tomt vilet EKO , EKo, eko

Opps har nog aldrig varit så hära frånvarande på att blogga som jag varit den senaste tiden, äre sommar så äre . Har iaf just kommit hem från att ha övnings kört med fiiiin mazdan host host , stannar hela tiden å tjorvar  , mkt mkt mkt mkt hat åt den fula bilen..

Åkte till luleå i torsdags eftermiddag så på kvällen han jag umgås några få timmar med sofia å på fredagen kom världens bästa julia till luleå så han jag shoppa lite kläder sedan boden ensväng. så hängde hon med till kalix sen å övernatta hos mig

Var också grymt sugen på att åka till skeå på trästocks men såklart jobba jag , fan!

Nej nu ska jag kila å plugga lite granna sedan återstår de vad kvällen har att erbjuda , tagga uppstigning 06,00 imorrn (y)



6 juli

Känner lite hur off jag varit på att blogga dom senaste veckorna men har somsagt inte tid och så kmr de nog bli ett tag framöver. Kan också berätta att jag är LESS på att stiga upp 06.00 nästan varje morgon för att jobba och har flera veckor kvar.....

Imorgon ska jag iaf med min fru nilsson på stan å kirra mitt pass å lite annat smått å gott.

Jo ! längtar också tills jag får lönen nu i slutet av juli för då kan jag äntligen köpa mig en BRA kamera, har just nu igenting å fota med å därför inga nya bilder.