27 oktober



take me back



27 oktober

Ligger i sängen och ska snart dra mig upp för att börja fixa mig lite smått å sedan bege mig mot staden . Idag så försov jag mig första lektion och hade bara en kvar så bestämde mig för att vara sjuk ist kunde jag ligga å dra mig lite extra i sängen ;p

Snart lov och de kmr bli otroligt härligt och mysigt =)


Pusshejs



22 oktober

Hovaligen åkt på en rejäl förkylning så idag blir de en lung och tidig kväll , vill ha en ny header nu ! ;o men fårbli imorrn jag klurar på de för nu blir de idolmys :)

Pusshejs



20 oktober

väntar på bussen intill staden där jag ska göra lite ärenden , sedan blir de hem och PLUGGA har två prov och en redovisning på fredag och har inte ens börjar , hovva ;o ajja idag fick vi iaf sluta efter arl så vi hade bara en lektion jävligt skönt.

Har blivit sjuk igen ! böhööö ;(

Pusshejs


18 oktober

Snart sängen imorgon väntas en heldag i köket ;P nattnatti!

pusshejs


18 oktober

Snart sängen imorgon väntas en heldag i köket ;P nattnatti!

pusshejs


12 oktober

Livet rullar på som vanligt och just nu ligger jag med syter i soffan och kolla på vänner. Idag har vi börjat igen med köket så vi fick laga kyckling ris med curry sås som blev lyckat :) och Imorrn har vi bara en lektion och så ska jag leta praktikplats med mimmi å sofia sen ska jag också hinna klämma in lite träning.
nu ska jag fortsätta skriva mitt cv och börja på mitt personliga brev ;P

Pusshejs


4 oktober








Allt känns tomt men endå fyllt  , känner mig glad men samtidigt ledsen , har hur mycket ork som helst men samtidigt vill jag bara lägga mig ner i sängen och stanna dära.

Kan någon förklara denna känsla ?














3 oktober

Har verkligen inte haft blogglust och har fortfarande inte men slänger ihop ett kort inlägg så att ni ser att jag fortfarande lever haha ;p haft en väldigt lugn helg och de har behövat pga sjuk å feber menmen..