31 januari

Ligger i sängen och ska snart lindra denna förbannade huvudvärk som jag har konstant med piller och sömn börjar bli nådigt less !
Annars har den hära dagen känns super varit på bra humör hela dagen även fast de är måndag ;p .
Imorgon har vi öppet i skolrestaurangen igen och det jag och david som kirrar efterrätten som blir panacotta , mums ;)


30 januari

Nu har min pojke åkt hem och jag är ensam igen :( inte uppdaterat på ett tag men inte haft tid men kan berätta att min helg har varit great ! krogen i fredags och mys igår <3


25 januari

ska strax sova eftersom jag är riktigt trötter just nu , skola idag hade vi öppet i restaurangen som gick lite sisådära , sen for jag en snabbis till sofia å sedan till hockeyn en hjälpte till , sen kom krille å hämta mig å mimmi så åkte jag hem å legat kurad i sängen sen dess.

fredrik du är de finaste jag har älskar dig massor :)<3



24 januari

Allt går bara bajjs idag , kanske lika bra att sitta inne resten av dagen och mögla.

På tal om ingenting har vi öppet i restaurangen imorgon och de är jag och jennifer som håller i lax rätten så hoppas de blir lyckat(Y)

härlig sommar bild ;P


22 januari

Sitter hos älsklingen som jag har saknat massor , blev att jag kom hit igårkväll ist men inte gjorde de mig nå. ikväll ska vi på hockeyn så håller tummarna att luleå vinner ! ;)



20 januari

Imorgon är de fredag och de kommer bli gudomligt sköönt !  jag och mimmi ha mys kväll på fredag och så övernattar hon och på lördag åker jag till min pojke som jag längtar som en tooook efter <3 så denna helg kommer blir endast lung och skönt men gör inte mig nå känner mig inte så kry. Men nästa helg då jeeeevla ;p



19 januari

Känner mig helt slut och utmattad i kroppen så håller tummarna att jag inte ska bli sjuk igen , ska strax krypa ner under täcket med min bok och ta en tidig kväll så hoppas jag på att känna mig bättre imorgon.


gammal bild ;p


18 januari

Första skoladagen idag på vääääldigt länge men vi hade kök idag så de var ganska chill. Efter skolan så kom en sofia persson och höll mig sällskap i någon timma , sedan har jag bara städat å fixat ennu mera i lägenheten men är mycket kvar ! puh !

Nu börjar de närma sig men säger inte vad de, får ni se sen. taggad till tusen ! ;)

Får inte glömma att gratta världens bästa sofia persson som blir myndig flicka på 18 år idag :D



17 januari

Äntligen hemma i lägenheten i luleå och internetet är kirrat å fixat , ska snart läsa på mina två böcker som jag verkligen MÅSTE läsa ut. Har även hunnit fixa lite smått i lägenheten men långt ifrån färdigt , ska köpa lite nya grejjer hit också å byta soffa , kan lägga ut bilder när allt blivit färdigt.


vackert ! ;)


16 januari

Måste lämna mitt trådlösa internet kvar hära och fixa ett nytt i luleå så kmr vara utan internet ett tag , ;(
Bra då vet ni !


16 januari

Ligger med en klump i magen eftersom jag vet att de är 06,00 imorgon vi kmr säga hejdå åt emmelie när jag , mamma å pappa beger oss tbx högre upp i norrland. Hon själv ska plugga hära till undersköterska i tre år, så i tre år kommer jag inte få träffa henne nå ofta mer än på endel lov , kmr vara jätte tomt och helt ensam i lägenhet utan sin stora systers som alltid har hjälpt mig om de är något. Nu kmr vi bo cirka 50 mil ifrån varandra, ensamt att inte ha någon om kvällarna att sitta å skratta sina dåliga skämt med , ingen att tjafsa med vem som ska städa och laga middag, ingen som väntar på mig i lägenheten när jag kmr hem. ingen som ger mig en tröstande kram när allt kör ihop sig :( önskar henne all lycka hära i sollefteå och att de inte ska dröja alltförlänge innnan vi ses nästa gång igen.<3






16 januari

Nu är jag riktigt jävla less , vill hem till luleå nu och hitta på nå riktigt jävla kul , har först varit sjuk hela vecka och hela helgen hära så rastlös som tusan :p


15 januari

Sitter i systers lägenhet i sollefteå just nu , vi kom hit igår kväll å kändes som att kma till världens ände när vi väl var framme. Idag har vi kollat staden och köpt lite grejer åt henne till lägenheten men måste endå erkänna att de är liten men mysig stad !


11 januari

Gaaaah blir galen på dom som bankar ner istappar just vid mitt fönster låter som om hela hyreshuset ska snart rasa ner ! Blir hemma imorgon också eftersom jag för enstundsen fick upp allt de lilla jag ätit så kanske är vinterkräksjukan jag åkt på vilket jag verklligen inte hoppas på ..


saknar min pojke massor också :(<3



11 januari



Har så otroligt jävla tråkigt av att bara ligga hemma så försöker fördriva min tid med super mario på fb , mår fortfarande inge vidare men bättre än igår. Kan någon vänlig individ tipsa om nån bra film ?









bjuder på nå gammla bilder för att fördriva ennu mera tid ;P


*








Nu vet jag hela sanningen





01102011

HEJ.. nattis är så sjuk så hon är i princip död.. hon hänger som en dö gädda över soffan..
ska lyfta yupp henne brb.. 123456789...
Sådär nu är hjon frisk eller nja frisk men frisk nog att äta pöööpcorn.. Well now.. Nu ska jag typ sova,
(jag vet .. löjligt) men är trött.. (okeyyy??).. wlalalla.. Hoppas ni har ett bra liv för det har jag!!
ha ha ha.. okej nog med svammel hejdo..



/ Emmelie


10 januari

ligger sjuk hemma i soffan å kokar/fryser sönder och mår förjävligt  ! mest sovit hela dagen ...
Nåjå i lördags blev de att jag åkte till älsklingen ist för kalix, så var frame kring 23,40 på busstationen igår i luleå å då vare bara att traska hem i 39 graders feber , lyckat (y)

nu ska jag kolla runt lite å sedan  fortsätta sova och ni får gladeligen hoppas att ni inte också åker på denna jävla feber,halsont,illamående !


8 januari

Just kommit hem från boden där jag har bowlat med sofia,mattias,krille å sandra och jag kom 3a ^^ .
Imorgon åker jag mot kalix för att spendera sista tiden av lovet dära.


7 januari

Idag så fick jag och mimmi en impulside på stan så kring 15 min efterråt tog vi tag i saken vilket resulterade i detta :


ett hål rikare ;)

hittade även en döskalle ring och ett par lackleggings som jag inte orkade ta kort på.



7 januari

Har äntligen kollat igenom den sista harry potter filmen som var lite sisådära. Snart måste jag sova så jag orkar upp i någolunda tid eftersom jag har lite ärenden på staden att fixa.

justja jobbade på hockeyn ikväll som förövrigt var en ovärd match att se , luleå förlora mot modo :c



*








5 januari

Jag har legat och dragit mig i sängen alldeles på tok för länge som vanligt så mitt ärende till banken måste jag vänta med eftersom stan stänger på nå tag , fan :c

Men bion igår var hyfsat bra, bara lite förlång och förlite 3d i den men ett plus är ju att vi fick dom ''otroligt'' snygga glajjorna ^^





4 januari

blir på ett tag upplockad av mimmi å krille så åker vi mot bion som börjar 21.15. vi ska se tron legacy 3d så hoppas den är sevärd :D




3 januari

nu ligger jag i min säng i kalix med älsklingen som snarkar å sover förfullt ;) jätte nöjd över alla persenter jag fått å har bland annat fått en ny mobil telefon en samsung wave tror jag den hette , en parfym av pojken och lite annat smått å gott

 

 



1 januari

Igår var de nyår som firades, helt great blev de ! :) idag har jag och min sötnos 2 månader och imorgon är min 18 års dag :D