Turkiet











lägger upp fler bilder vid nå annat tillfälle


Home

Vaknat för en liten stund sen, sjukt skönt att få vila och sova ut men känner mig fortfarande lite små trött men de har jag gjort hela veckan sååå.. Stannade hemma för att inte mår bra och ska vila hela dagen för att orka till skolan imorgon.



Snart blir go gröt och en ägg macka, sedan ska jag lägga mig och plugga på barteknik. Ska även försöka klämma in några bilder från turkiet som jag helt glömt bort att visa.


28 september

Vet att min blogg är äckligt ful just nu ska fixas när jag har lust och tid. Ska strax hämta upp tvätten och sedan krypa ner till kojjs och se om jag orkar till skolan imorgon, kämpade till skolan idag men inte mått bra nånstans. !



bara positiva tankar från och med nu ...


skor







Köpte dessa kängor idag för endast 239kr.


fångad av en stormvind

Har verkligen STORMAT ute idag, gick knappt att gå och flera träd gått av.
Skulle vara på hockeyn idag som jag så sett framemot eftersom jag inte ennu hunnit vara på en hemma match , fymig ! Men när jag var på stan och skulle fixa lite ärrenden så började jag må så dåligt så var tvungen att åka hem och direkt lägga mig i sängen, orkade knappt gå till coop och har fortfarande illamående/yrsel varje gång jag ställer upp tror de är min mage som spökar som de gjort de senaste dagarna. Ska försöka kämpa till skolan så gott de går imorgon eftersom jag verkligen behöver dit.

<3







25 september

Ligger i min ensamhet igen, Erica for just och jag ska strax gå och handla nå ätbart kanske hyr en film tillåmed. Hade en kul kväll igår med trevligt folk, . Även fast vi bara var tre hjältar kvar i slutet, hann också ensväng på krogen. Ganska trötter nu för blev inte i säng förren halv sex tiden.







senaste inköp

några av mina senaste inköp :


fjädrar + earcuff


en hårfärg jag aldrig tidigare provat + plattskydd


Depend nagellack , färgen är inte lika mycket orange som på bilden
mera ljus rosa irl.


mysig stickad tröja från hm


24 september

Nu var de ett litet tag sen jag skrivit hära men kan berätta att severingen på kh gick bättre än förväntat.
Igår så fick jag håret färgat håret av sofia och är super nöjd vart som jag hade tänkt mig ingen stor skillnad men lite brunare så håret ser lite mer levande ut , har varit så blaskigt från sommarn och turkiet.



Ska snart plocka ihop lite åsånt, ikväll blir de att korka upp ;)


saknar dig <3




20 september

Fy så trött jag är skulle somna på en sekund om jag la mig ner , meeen ska bita ihop och plugga lite sedan ta en tidig kväll ikväll (y)




Imorgon har vi öppet i buffen och på torsdag severing för fulla muggar först på skolan sedan eftermiddag/kvällen kulturenshus, nervöst :o



18 september

Blev aldrig någon hårfärg eftersom vi inte tog oss till ica maxi och lill ica hade typ nada .. surt men får ta de ngn dag i veckan ist när jag är hemma. Snart blir de middag och efter den ska jag slänga ihop en smulpaj jag köpt mumms !


 



hårfärg

Grymt sugen på att slänga i en färg i håret ikv men vet inte vilken, kanske kör på en brun färg som vanligt eller någon men lite rött i.
well well ska kila till ica nu.



17 september

Sitter hos pojken och väntar på att han ska komma hem från hockeyn, orkade inte följa med och se när de är aik som spelar ^^ iallafullafall blir en lugn helg i helg och de behövs verkligen. Vi var på stan ensväng tidigare idag men hittade IGENTING hmm -.- men tror jag ska slänga ihop en beställning från hm senare ikväll.    



rjkfnkdfd

åh hade lagt ner massa tid på att skriva ett långt inlägg med bilder så dampar hela skiten ihop så försvinner allt, djkbdjhjhdgjd jag ger upp, ska ta död på monster på toaletten nu , såkallade tvätthögen .....


13 september

Är på lite halvdant humör idag, försöker fixa en jävla debatt artikel + lite andra saker men lusten att göra något är som bortblåst. imorgon har vi buffe som jag verkligen INTE ser framemot . skit ! .



11 september

Ligger i soffan och kikar runt lite på datorn medans bubben är så fin å lagar middag åt mig ^^ i fredags så åkte vi några stycken till davids stuga å drack å galna oss lite där mot slutet , blev inte många timmars sömn den natten men kul kväll var de verkligen ! :D på lördag fick jag och sofia skjus till råneå å därifrån med bussen mot luleå, mötte upp pojken på busstationen sedan for jag och han till mig och bara myste på eftersom vi inte sets på flera veckor :(<3 ikv ska vi kika idol och jag ska plugga lite till provet imorrn .







hemma i kalla svergie igen ...

Kom hem idag efter en sjukt underbar varm härlig vecka i Alanya , har haft sjukt kul dära ;D
känns tungt som fan att börja skolan igen imorgon , menmen ......