slutprov!...

Ska strax kila ut till bussen och dra mig mot skolan där jag och våran grupp ska fortsätta preppa i köket inför ikväll då gästerna kommer, nervöst ..

Har också lycktas dra på mig en rejäl förkylning så håller tummarna att jag ska orka vara med hela kvällen, inte så smart av mig att träna när halsen strejkar..




28 maj

Sitter funderar och kan knappt fatta att de är sant att snart tar vi studenten! helt sjukt hur fort tiden har gått, men som man säger tiden går fort när man har roligt. Vääldigt mycket har hänt den senaste tiden och hur plötsligt saker och ting kan förändras så fort, inte för att de har varit negativt utan en ny erfarenhet i livet även fast de kännats jobbigt och kan även fortfarande göra de ibland.

Är så gott som klar med ALLT i skolan förutom praktiskt slutprov i servering och kök som jag är sjukligt nervös över:c Annars så är de mesta till studenveckan planerad så nästa vecka ser ut att bli awesome!



Alla tankar snurrar bara omkring



17 maj

Sitter i kalix just nu och ska sova eftersom de blir upp tidigt å joppa sedan till luleå och tagga för utång


...



Hard work work!

Ska strax lägga mig i sängen och kika lite tv och sooova<3 Känner mig rätt så trött eftersom jag har varit och provjobbat på sunderbyn idag och de är mycket som ska kommas ihåg och många nya intryck, ska jobba imorgon också dära. Hela helgen har spenderats med 4 jobbpass och på fredag blir de jobb på kh. Fullt upp men casch is king ! ;)



2 maj

Längesedan jag skrev här sist och mycket har hänt men tänker inte ta upp de hära.

ikväll väntas de spinning med sofia , tagga !