New shoes



26 oktober

Kom just hem från tandis , inge hål sa dom att jag hade ;p väntar på att mamma ska kma hem så ska vi på stan och fixa pappas present och så ska jag införskaffa mig en ny mössa , plattskydd. Tror de lutar mot en haparanda tur imorogn så då ska jag försöka hitta mig nå skor .
Och sen efter stan ska jag umgås med e och e =)

Pusshej



22 oktober

Inom kort kmr det att kma en annan header för de jag har just nu är inte alls snyggt ;o
känner mig hurtig , igår var jag och simmade med mimmi , och idag hade vi gympa dansade nån afriskansk dans haha ojoj mindre fint , och sen efter middan ska jag nog ta med en liten promenix . Men före de ska jag storstäda lägenheten , tvätta , packa eftersom vi får höst lov :D så åker jag till kalix . Men ska  tbx till luleå nån gång under lovet okså : )

Men nu kom hittler hem , så måste dra nu dirr .

Pusshej


18 oktober

Usch redan söndag igen , lika fort man får helg är den slut ;o
Fredags , skola sen åka med bussen till kalix och under bussturen så lyckades jag klanta till de haha :p sen tror jag , jag bara var hemma , sen till emelie och kolla idol å bara snacka .
Lördags for jag med mamma och pappa ensväng till mojärv , sen till sph och kollade på innebandy med annie , hem sen å var med emelie till kring 2 tiden tror ja  ;p
Idag ska jag börja skriva min bokanalys , plugga till prov vi har imorrn och tisdag som jag inte ens kollat igenom ..  så bara haft en chill helg =)



Pusshej


14 oktober





10 oktober

Det blev trottsallt att jag stannade i Luleå , kändes mera lockande än att åka till kalix . Igår så var det skola , åsen hem städa,sova,äta senare var jag med mimmi =)

Idag har jag inga planera alls på vad som händer , fårvellse för nått blíre vell alltid ;d






Pusshej



8 oktober

borde igentligen plugga ist för att sitta här , men har verkligen igen ork eller lust..
fick typ mitt första mvg någånsin igår :D det var i severingskunskapen , var typ massa olika glas vi skulle kunna åde , hade okså matteprov idag som gick jävulskt dåligt , hoppas det blir g iaf.

men ska dra mig mot duchen nu

Pusshej



4 oktober



1 oktober

är svin trött fast klockan bara är halv tio , ska strax dra mig mot sängen .
idag har det vart skola , vi fick sluta kring ett, det gillas starkt :p sen for jag och var med saga på stan ett tag å sen kom mimmi och sofia , så var jag okså å kolla när sofia gjorde hål i naveln , sen drog jag hem en snabbis å sen bio med systrarna emmelie och jeanette :)

Imorgon är det helg , så jävla skönt :D men ska nog mest bara ta de lungt i helgen , på lördag ska nog emelie n kma . Så fårse vad jag hittar på imorgon , ska iaf stanna i luleå =)



Pusshejs