30 november

Sista dagen i november, imorgon är de redan första advent.

Sitter jobbet och har lunchrast, jobbar hela helgen som de ser ut just nu men gör mig ingenting eftersom jag behöver money. Ska slita mig upp från soffan nu och fortsätta arbeta strax. 






29 novmeber

Har just bakat lite julfika som blev dumlekakor, ska kanske försöka på mig nå annat någon dag då jag har tid och ork! 
 
 


28



Nu ska jag krypa isängs med en bra bok innan jag ska soooova. 
Ny dag nya tag imorgon 


27 november

 
Har just fixat klart mig och ska dra mig ut och börja leta julklappar och lite annat smått och gott.
 
 
 
 


26 november

Du är bara en av många människor jag mött.
 
 
 
 
 
 

 
 


<3

 


Rhodos 2013

 
 
 
 
 


24 november

Ännu en helg har snart rusat förbi och har spenderat helgen med bra sällskap. Ska snart åka och handla lite mat inför veckan. 

Helt sjukt att de är en månad till julafton, känns som att de nyss var sommar ute. Till veckan har jag bestämt mig för att börjar julpynta lite smått och börja fixa med julklappar så man slipper stressa med de i sista sekunden som man annars alltid är bra på att göra. 




19 november

Har just kommit in från en kylig men ändå givande promenad. 
 
Beslöt mig igår att åka till kalix av olika skäl, kom hem idag och känner mig mera motiverad och full av energi. Imogon väntas ett 7,15-17 jobb och direkt efter de ett 55 minuters spinningpass, fullrulle men de gillar jag.
 
 
 
 
 


16 november

Igår var de somsagt personalfest trevligt var de. Annars idag så har jag tagit sovmorgon, promenerat och en runda påstan med Mimmi.

Ska snart börja med middag och sen kanske vi bjuder över någon att se film eller så myser vi två helt enkelt bara, vifårse vad de blir. 




14 november

Har just klickat hem ett par nya träningsbyxor som är grymt snygga hoppas bara dom är lika snygga irl, hade turen å lyckas beställa de sista paret. 


Hoppas på att jag ska må bättre imorgon då de väntas personalfest. 

Gn


14 november



Sitter med en stor kopp tee och matteboken som hoppas ska lindra min förkylning. Idag blir ser de ut att bara bli en lugn dag, blandannat tvätt och lite städning står på schemat men gör mig inte någonting eftersom jag vill satsa på att bli frisk såfort som möjligt.


10 november

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Helgen har varit perfekt med både festligheter och film mys, känner mig utvilad. Till och med peppad på en ny vecka som ska hinnas med de ena och andra, detta ska bli en bra positiv vecka och jag ska hinna med allt jag skrivit upp i kalender. Livet blir vad man gör de till . God natt:)