gnatt

Nej om man kanske skulle ta och försöka sova nu




30 november

Har just vaknat, gudomligt härliga sovmorgon till ett <33 så ska strax slita mig upp från sängen och packa väskan för att bege mig till sporthallen och ta en simtur innan skolan. Efter skolan blir ta att kolla lite julklappar på staden.






29 november



Är sjukligt trött och mätt efter att ha ätit världens goaste paj med mamsingen nyss. Blev aldrig att dra på hockeyn eftersom hon kom hit såå, har även hunnit med ett träningspass idag.


28 november

Sjukt trött har knappt sovit nå inatt. Ska strax krypa ner i sängs å slå på ett rederiet avsnitt, nostalgi ! Imorgon väntas kort dag på skolan,träning och hockey.


oldie



27 november

Har haft en awesome helg som har spenderats i kalix, hann klämma in en happis/finland tripp igår + bowling och utgång senare på kvällen med några fina flickor. Nu ska jag fixa de sista av de jag har kvar av plugg. Nästa veckan ska jag satsa mycket på träning nu när nästan allt är bortgjort, härligt!



22 november

Förlåt för den dåliga uppdateringen hela tiden meen mitt internet är helt knas går i snigelfart vad man än ska göra så ska försöka få bytt bort telia till något annat.
Är också sjukt less på att man är trött hela tiden, hjälper inte att sova för man är lika förbannat trött ... nu ska jag försöka kämpa ihop mitt svenska tal jag ska ha på fredag. HATAR verkligen att redovisa inför grupp hojja !

Vad bitter jag är idag :o






19 november







Är hos pojken i helgen och vi kom hem just från staden där jag köpte en t-shirt och en stickad kofta. Även en hårfärg som jag på nå strax ska slänga i håret så hoppas på bra resultat.



16 november

Skulle igentligen ta tag i pluggandet men fastna hära istället som vanligt. Idag på skolan har vi bara förberätt inför imorgon då vi ska ha en ''italiensk afton'', så kommer bli en sjukt tung dag imorgon! skola från 8,15 tills sent på kvällen...

Idag fyller också världens finaste mamsing år <3





14 november

Måndag = ny vecka ! Idag så skulle jag gjort barteknik praktiska slutprov men blev så ont om tid så kör den imorgon ist , hoff nervöst ska, har även serverings slutprov imorgon fast teori så ska på nå alldeles strax fortsätta plugga innan de blir att sooova.

 Fick även denna måndag dra hem tidigare från skolan för att mitt huvud krascha TOTALT fick sånt jävla migränanfall så kunde knappt gå elr titta mot något så blev jag helt spy färdig så då åkte jag hem tog piller och sov några timmar så nu mår jag gudomligt mycket bättre.



13 november

Helgen har varit lugn, skönt iaf kan berätta lite snabbt om helgen , i fredags så var jag med Sofia och Mimmi, kollade idol,pratade åja allt sånt. Lördags så hade jag,david och sofi the sims lan (y) haha

Nu ska jag kika lite på tv/plugga , herrå



9 november

Som ni ser har mimmi varit så snäll och hjälpt lite med att förändra utseendet på min blogg. Är inte klar ska försöka hitta någon bild till headern och lite små saker. Idag hade vi lunchbuffe på skolan som alla andra onsdagar, efter skolan drog jag på gymmet och efter de kom mimmi ensväng till mig. Nu ska jag strax försöka förstå mig på eng grammatik eftersom jag har prov i de på fredag. HATAR grammatik, HATAR eng över huvudtaget vf valde jag de ! ....




7 november

Halvligger och kollar tv vilket jag gjort allförlänge nu ! Har prov imorgon som jag inte ens tittat på så ska försöka samla ihop ork och plugga om jag inte skiter i den och gör de ngn annan dag ist. Skola idag dårå men drog efter halva dagen för var inte på bra humör. Imorgon blir de träning som jag längtar efter, men nu ska jag göra nå annat och hoppas på en bättre dag imorrn.
tjiiiing





Dag 05 - min bästa vänn

Jag har inte bara en utan flera vänner som står mig nära <3


<3

'
och även fast jag inte hinner träffa dessa två brudar lika ofta som jag önskar vi kunde ( ingen av oss bor i samma stad längre) så kmr ni alltid ha en stor plats i mitt hjärta <3


Men den som jag hållt ihop med längst både i vått och torrt är Emelie Nilsson. Alla sjuka,galna,roliga,minnen vi har tsm ! <3 Även fast vi inte pratar/ses lika ofta som vi gjorde förr känner jag mig trygg att kunna ringa dig vad som än hänt för vi känner varandra utan och innantill <3


suck ...

Är så jävla otaggad till skolan imorgon hoff... Ska iaf snart krypa ner till kojjs och lira lite the sims 3 ! (y)

Kom på också att jag helt och hållet har glömt bort listan som jag påbörjade här för någge vecka sen så imorgon ska jag tag i den igen. ;p



armband jag köpte i övik






Home !

I Luleå nu efter en super vecka i sollefteå/övik/skellefteå. Har varit skönt att få komma bort ett tag men somsagt borta bra men hemma bäst !



4 november

Har just sprättat den första cidern och maten är i fullgång, blir en spontan utgång ikv , skål ;) !





Här ska de handlas !

Kanske glömt att nämna att vi anlände till sollefteå i tisdags hos syster. Klockan elva går bussen mot övik där vi ska spendera hela våran dag, aldrig varit dära tidigare så hoppas de är någolunda bra shopping ställe där.



tatto












Detta är min första tattuering som nu präglar min handled. För er som inte vet så är de INTE en tvåa,eller sexa utan stenbocken mitt stjärntecken. Lite smått sugen blev man på en till när man satt där i stolen men ska ta mitt förnuft tillfånga och vänta.