happy new year

Har inte uppdaterat så noga under lovet men har som inte riktigt tid, får ta tag i det när skolan börjar. Idag är det nyårsafton så ska äta nyårsmiddag och sedan ut på äventyyyr. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan börja fixa mig lite smått.

Gott nytt år !




28 december

Kom till luleå somsagt i måndags då de blev å chilldricka med några filurer. Igår åkte jag,sofia,sebbe,david till happis när jag hittade lite smått å gott. Idag ska jag strax kila ner mot staden senare ikv blir det att fira mimmi som har blivit stora flickan idag + utgång!



Grattis mimmi ! :D


26 december

Sitter hemma i luleå igen häääääligt ! Men har haft en mysig jul  i kalix och är super nöjd över alla julklappar.


dan före doppardan

Usch på vädret! regnar ute och imorgon är de julafton! hoppas de vänder och börjar snöa istället så man har lite vit fin snö på marken imorgon.

Har alldeles nyss pyntat julgranen så nu har jag verkligen fått in julkänslan.




hard work work !

Kom hem från jobbet alldeles nyss, är trött som bara den men jobbade bara ett kort pass idag mellan 07-12 så de gick bra.
Nu ska jag ta mig en liten sovstund sedan ut på promenix!




kalix

Nu är jag i kalix och resan hit var verkligen ingen höjdare, halkade två gånger till bussen med en fet väska nästan större än mig själv och massvis av paket, slog vardera knä varje gång så nu har jag otroligt ont i dom och i ett av fallen landa jag med mitt ben i hundbajs.. bussen var försenad som vanligt och en unge grina och skrek hela resan... lyckat !

Nu ska jag hjälpa mamma med lite sista sakerna som behövs göra innan julafton.


gammal bild !



Hair color

Nu har jag bestämt mig att under jul ska jag bli hel brunett igen! Känner att jag passar bättre i det och visst är de fint med de brunröda/röda när de är ny färgat men går ju ur så himla fort för mig så har varken ork eller pengar till att färga de så ofta som de behövs om jag ska ha rött.



vs


vilken färg tycker ni jag passar bäst i ?


21 december

Som ni kanske har märkt har jag äntligen ändrat lite på bloggen, ganska simpelt men de får vara såhära ett tag
framöver. OM ni inte kan se min nya design tryck F5.

Nu ska jag ringa några samtal och sen soooova.


haha ...




träning


På ungefär 60min går min buss mot träningshallen och där ska jag köra 45min spinning + kondis på gymmet.



+  


false eyelashes





Köpte dessa 3 par lösögonfransar idag på hm för endast 30kr ! kommer bli bra användning till nyår och andra festligheter.
Nöjd tjej(y)


20 december

Ska strax börja med lax och potatisklyftor nomnom ,lax är nog bland det godaste som finns <33 Idag har vi bara haft en kort och slapp skoldag som avslutades med julbord till lunch och staden en snabbis.

Ikväll återstår att se vad som händer måste börja packa till kalix eftersom jag åker dit på torsdag.









weheartit



christmas gift





Nu är alla julklappar så gott som färdigköpta och inslagna


19 december

shiiiit inte länge kvar nu tills vi får jullov, ska bli otroligt skönt!

Idag hade jag skola till fem tiden kändes otroligt tungt meeen stolt att jag stod ut ^^ snart blir de ricinolja i håret och lite
fix i lägenheten.





18 december

Idag är det redan fjärde advent, helt sjukt fort tiden har gått och jag har ingen julkänsla alls ?! Meen ser lika inte framemot så mycket till julafton eftersom det endast blir jag och pappa hemma mesta dels av dagen, menmen kanske blir lika mysigt de också.

Nu ska jag ta och börja fixa lite på redovisningen tills imorgon som jag inte ens ha börjat med ,fyy ;oo och slå in några julklappar! älskar att slå in paket även fast jag suger på det.



 Bild från julen 09?



16 december

Idag har vi bara storstädat på skolan, nu är allt med julbord och ståhej klart! Snart blire tacos och efter det film, som det ser ut just nu blir det en lugn helg i helgen.




15 december

Om ett litet tag ska jag kila ner mot staden och möta upp sofia för att handla sista julklappen. Efter det blir de att dra sig mot skolan för att fixa inför julbordet ikväll.




14 november







 börjar först 15,30 imorgon, chiiilll



14 december

Vaknade nyss efter att ääääntligen fått sova.Julbordet igår gick förvånansvärt bra även fast halva klassen var som zombies. Men slår vad om att de kommer gå lika bra idag fast de kommer vara mera folk som käkar idag och vi har kvällsöppet istället för lunch.

Filmerna på lucia movienight kunde ha varit bättre! kmr inte ens ihåg vad dom dette men den sista filmen var iallafall bäst!
Vi stod ute i cirka två timmar och köade, fy kallt och snöit var de!



vackert ..


Nu ska jag stoppa lite ricinolja i håret, duscha och fixa lite åsånt dära innan skolan.






lyko.se

Kollade på lyko att dom hade extra pris på endel hårvårdsprodukter och blev sugen på att beställa detta:   
men funderar om jag ska vänta och spara pengar eller slå till och beställa? Någon som har provat och vet om produkterna är bra ?


12 december

Nu ska ta mig en tupplur och senare blir lucia movenight hela natten men några personer, tagga till julbordet vi har imorgon, fyyy slitet.


kom hem nuuuuu<33

Ibland får jag sådan sjukligt stor längtan efter min syster, inte lätt att bo drygt 60mil ifrån varandra när man bott princip hela livet med varandra men snart kommer hon hem till julen då får jag äntligen någon att dela min otroligt dåliga humor med.


 
<33
 



11 december

Har just kommit ut från duschen och ska på nå strax slå på rederiet meen först ska jag uppdatera lite hära. Gårdagen med folket var roligt ! började med att vi förade hos david en ganska lång en men sedan så drog vi oss in mot staden på krogen !

Imorgon väntas skola,träning och på kvällen/natten lucia movienight på sf bio, tagga !





9 december

Ligger utslagen på soffan med huvudvärk blir en tidig kväll ikväll eftersom vi har öppethus imorgon och efter de väntas ferre, tagga !
 igår hade vi tjejer från klassen tacos/spelkväll, de var trevlans.











6 december

Nu har jag nästan köpt klart alla julklappar, bara en kvar ! sweeeet.
Gjort slutprov i barteknik idag som kändes som att de gick bra, men de återstår att se resultatet senare. Efter skolan drog jag till staden med erica och frida och när jag satt på bussen hem så träffa jag på mimmi så då kom hon förbi mig en stund och surrade på med mig. '



5 december

Nu ni ska jag börja på en ny header och så småningom fixa och dona lite här på bloggen.
Har haft en super helg och hoppas nästa helg blir lika super! 




 




tom på ord

trött så oootroligt trött , less ngklfnngfkm ja alla konstiga känslor just nu.




så jävla wierd och ovärt inlägg. ovärd dag.






1 december

Helg imorgon! ska bli så otroligt jävla skönt!
Idag så har vi bytt med andra klassen så nu kör vi i köket istället för servering som gick finemang.