30 april

Har kommit hem från solariumet/stan med mimmi för ett tag sen , så lite färg har man fått nu + en massa massa fräknar höh ! sitter med musika och taggar inför ikv (Y) !



*

try to listen to me, how I feel






all I want


28 april

Äntligen hemma i Luleå nu ! varit på staden idag med brudarna elr sofia var drog typ fort så hon hann man knappt träffa menmen. nu ska jag fixa psykologi skiten åsen fårmanse vad som händer.




*



Every second you are thinking of the past 
is one second, you steal frome Your future 




26 april

Hoff sitter och funderar på took för mkt på allt, känner mig lite nere just nu så ska gå och bädda ner mig i soffan framför dh.



peace out



26 april

Så jävla uttråkad ! mått bra hela dagen idag förutom febern men nu har mitt illamående kommit tbx så ska strax gå och vila ett tag och hoppas de går över och inte blir som igår då jag inte kunde ens kunde dricka vatten såja ni får lista ut resten själva .


saknar min pojke :( <3


Look I'm as high as the sun



26 april

Är fortfarande i kalix eftersom våran klass är lediga idag å jag har blivit sjuk igen ! less ... Ajja satt och kollade igenom datorn och hittade säkert hundratals gammla mobil bilder från typ sexan,sjuan å åttan tyyp ;ppp




22 april

Har så otroligt tråkigt så tog och snörde ihop en kaka som är på svalning just nu, fattades endel grejer så hoppas den smaka bra hah ;)


22 april

Kul liv man har som sitter torrboll nykter medans alla andra ska dricka ! ajja ska jobba lördag,söndag,måndag 06,45 - 15.00 så där har ni min anledning . känns surt nu men bättre när pengarna rullar in på mitt konto (y)



21 april

Igår var vi ju som sagt i finland/happis halva dagen där jag fyndade ett par skor,kläder, lite saker från ikea(lägger upp allt på bild senare) och sist men inte minst alko !;) och kan också berätta att mammas körning inte är den bästa ibland, HOFFFFF! iallafall kmr mina syskon snart hit + syskonbarnet som jag inte träffat på ett halvår ? så nu ska jag hjälpa mamma med lite sedan fota mina saker å kanske höra vad fru Nilsson ska göra idag .






19 april

Pojken har gått och handla men jag stanna kvar hemma eftersom jag känner mig alldeles på tooook för trött efter att ha stigit upp sju , besökt läkaren i kalix , sprungit på affärer + en massa buss ! fick iaf en BRA läkare nu så fått bytt piller, äntligen .



sen när han kommer tillbaka hit ska vi mysa ner i soffan och kolla pistvakt haha, får bli en tidig kväll ikväll eftersom tidigt imorgon beger vi oss mot grannlandet finland + happis såklart (y)



18 april

Pojken min ligger och snarkar som en jag vet int vad på soffan men han är så goo när han sover , jag  kunde knappt sova inatt för att han snarka så jag nästan trodde grannarna också skulle bli väckta haha ;p Håller på med middag iaf som jag ska överraska honom med när han vaknar.






18 april


Bio ikväll! vi ska se : hur många lingon finns de i världen ;p;p och imorgon måste jag till läkaren i kalix men hoppas dom kan få fixat skiten nu börjar bli nådigt less ...


17 april

Har inte haft tid att blogga under helgen , meen min helg har varit den bästa helgen på ett tag helt greeat ! <3

Idag kmr pojken hit som jag har längtat !



14 april

Nu har jag just ätit en super goo lunch/middag som syster har lagat, fläskfile med potatissallad å de satt väldigt fint i kistan. Nu ska vi umgås lite innnan hon åker vidare till happis senare idag, å själv ska jag senare å simma ut några längder med mimmi.


bild från google



13 april

tänkte lägga upp lite bilder ikväll men eftersom blogg.se inte gör som jag vill så får de vänta.

Godnatt !


all you need is love





13 april

har just kommit hem från staden där jag strosade runt med mimmi och fyndade en tröja från hm för endast 30 riksdaler ! (y)


Denna tröjja fast i en annan färg på ;p


12 april

ajajaj så ont i fossingarna/benen jag har ! brukar inte få såhära ont av att bara ha severing , kanske växtvärk elr när slutar man växa?  xppp  idag var de liite kaos på serveringen eftersom halva klassen skolka så vi andra fick rent ut sagt jobba ihjäl av oss , men de gick de också nöjda gäster å de är ju de som räknas. Idag så är syster hära men hon gick ut för att ta en rök med Victoria så då passa jag på att blogga medans innan vi ska se dh och bb ;)

Nu ska jag kika igenom lite på nk som jag har prov imorgon i,  sedan bänka mig framför tvn !



mina fina flickor som jag saknar :(<3



11 april

Detta fick följa med mig hem från staden idag :



Har varit helt awesome väder idag också , gillas starkt ! (y)


10 april

Tidigare ikväll fick jag besök av mimmi , men nu sitter jag här helt ensam och uttråkad igen så tänke göra en lista lite snabbit sedan kila in i duschen å sedan sova <3

1. Tre ord varför du sist spydde? al ko hål
2. Vad gjorde du 08:00 imorse? sov
3. Vad gjorde du för 30 min sen? samma som jag gör nu , datorn.
4. Vad hände dig 1999? öh, liten kid
5. Vem fick dig att skratta senast? var nog mimmi ;d
6. Vilken färg är din tandborste? orange,vit,grön ?
7. Vad köpte du sist? cigg,karra.
8. Vilken färg har du på din tröja?
röd/vit , luleå hockey tröjja <33
9. Var förvarar du dina pengar? kontot
10. Hur var vädret igår? super !
11. Vad ser du fram emot? looooov !
12. Snarkar du? ibland sägs de ;)
13. Vad är 15? en ålder ?
14. Vilken skostorlek har du? 39/40. storfot ;o
15. Vill du klippa dig? skulle behövas
16. Är du över 25? nejnej inte på ett tag
17. Pratar du mycket? nja jag vet inte
18. Kollar du på O.C? neva
22. Är du en typiskt svartsjuk person? nä inte onormalt
23. Vad har du för mobil? samsung nånting xp
24. Vem ringde dig senast? pojken<3
25. Biter du på naglarna? inte tänkt på de ,
26. Har du lockigt hår? jaaa, mycket hat åt de typ affrokrull när jag just duschat !
27. Vilken konsert ska du på härnäst? inget planerat , coldplay skulle vara ett önskemål
28. Någon bra person i ditt liv just nu? finns flera <3
29. Hur många gånger har du svurit idag? jarru
30. Vilket ord säger du ofta? jåå
31. Ska du till skolan/jobbet imorgon? japp
32. Vem sa du ”jag älskar dig” till sist? fredrik
33. Vad borde du göra nu? duscha/sova
34. Har du något smeknamn? nattis/natta men oftast bara dom i kalix som kallar mig de.
35. Sover du mycket? nä nästan för lite
36. Vilken är den bästa filmen du sett under loppet av 2 veckor? kollar typ aldrig film ;ooo
37. När var du sist ute? tidigare idag
38. Har du gråtit idag? nix
39. Är du en glad person? oftast
40. Har du roligt nu? neeeej
41. Vad äter du helst? maaat
42. Vem var du med sist? mimmi
43. Pratar du i sömnen? kan hända
44. Vem kramade du sist? tyyp sofia ?
45. Nämn den bästa personen? finns flera <3
46. Tycker du om någon just nu? absolut
48. Hur ofta borstar du tänderna? morgon och kväll
49. Är du egoist? nej 
50. Gillar du att bada? ja ÄLSKAR att bada ;)
51. Skrattar du åt allt? nja
52. Vem får dig alltid att skratta? syster för vi delar våran dåliga humor tsm ;p
53. Gråter du när du tittar på filmer? inte ofta
54. När grät du senast? venne



10 april


Hela
nästa vecka ska bli en bra vecka !
inga sura miner här inte (y)



<3



9 april

På tisdag kmr världens bästa syster längtar till tusen !




<3


9 april

Tack mamma ! :D








8 april

sitter på skolan har gör nå svenska grejjs , slutar först fyra idag , provet i eng gick ig ig ig ig ig ig dåligt ... har bara nk provet kvar att fixa i slutet av dagen så hoppas verkligen att jag fixar de . hela min fredag kväll kmr bestå av jobb .  då vet ni !



7 april

Börjar bli nådigt skolless nu ,  ngn annan som känner också känner som mig ? har iaf nk + eng grammatik prov imorgon så håller alla mina fingrar å tår på att jag klarar de så kanske jag får känna mig fri från alla läxor nästa vecka.



6 april


;D;D!


5 april

känns som en dag som allting bara känns fel och jobbigt .. provet imorgon skiter jag fullständigt i att göra har ingen som helst motivation elr ork till att plugga på de ikv så får fixa de på fredag ist, känns så trögt just nu de mesta har bara lust att stanna kvar i sängen imorgon .. önskar att jag fick vara med min pojke just nu <3

 

 

ledsen över att syster som jag träffade/pratade med för de mesta varje dag känns så långt borta nu . du som jag har bäst kontakt med  vill verkligen inte att de ska försvinna .. Känns som att vi pratar knappt med varandra nu för tiden. jag saknar dig storasyster <3

 

 





4 april

Burrr ! ligger inlindad i min filt å fryser som en ja jag vet inte vad men kallt är de ! känner en så otroligt stor lättnad över mitt eng arbete som jag ska redovisa på onsdag ska bara översätta allt sen är klart å gjort, sen måste jag börja kika på nk provet som också är på onsdag hoff ! :( .. ganska ovärd dag idag mått dåligt hela dan... kanske börjar bli sjuk ? får jag verkligen inte hoppas att jag blir för de har jag inte tid med just nu känns de som . Imorgon har vi inte öppet i restaurangen eftersom vi ska laga mat en en som vunnit årets kock vet inte vad han heter ? så hoppas de blir en mera värd dag imorrn :)


haha bilden är från i sommars ? ;)



3 april

tjooohoo , sitter å kollar serie men ska strax hopp in i duschen och sedan bums ner i sängen , blev utgång igår så mår inte så prima ballerina idag (Y) i fredags kom iaf pojken och vi myste bara <3



<3


1 april





5 månader med älskling idag :)<3