30 juni

har nästan som helst ingen tid för datorn nu förtiden, jobb,plugg,köra,umgås osv . imorgon åker jag till pojken , tagga helgen ;)

things happens for a reason and i like it ;)


<3





im trying to not care even if it's hard



hmmmh...

wohoo kom nyss hem från emelie , vi bara chiiiilade och kollade ngn konstigt film. har jobbat idag och känns lite små tung från att stiga upp vid tolv,ett till att börja stiga upp sex -.- iallafullafall efter jobbat drog jag hem en snabbis och sedan körning igen , som gick så hääääääääär dåligt .. mkt mkt hat åt bilar.. sedan drog jag ut å nu sitter jag hära och ska strax dränka mig i teori böckerna.

imorgon efter jobbet åker vi till luleå för att fixa lite saker och hämta upp min pojke <33 som jag har saknat honom ! <33




nervöst !

vaknat för ett litet tag sen , känner mig otroligt seg idag har och har min första körlektion senare idag, sjukt nervös ..



im coming home

ikväll har fru nilsson hjälpt mig att slinga mitt hår, de blev finafisken. ska strax glotta lite tv ringa, världens bästa och vänta på bättre tider , heh nerrå . nattinatti !


wallayalla

im alive ! nejmen har somsagt haft fullt upp fortfarande men tänker icke sa nicke dra upp här på bloggen för de är så skrattretande ovärt lite saker som hänt ^^ :D jag mår prima ballerina just ;););) ska kila ut nu på nya äventyyyyr . just ja åker till kaaaalix ikv.

seyaaaaa


14 juni

Är hos pojken just nu, har haft fullt upp dom senaste dagarna och därmed dålig uppdatering men nu nåndag ska jag visa lite bilder från dom senaste dagarna.. tjiiingeling




vad gör vi ? nu kör vi !

sitter och håller på att flyta bort i min lilla två eftersom solen ligger rakt på alla fönster, ska strax hoppa i duschen och plocka ihop lite innan lite folk kmr hit och vi korkar upp igen (y) hoppas på en lyckad kväll igen


10 juni

Hade en sviiiin kul kväll igår , måste lätt göras om ! känner mig faktiskt inte så sliten idag (y) ska på nån timma dra ner mot staden för att kolla på studenterna som går ut iår, nästa år min tur


sooool

har kommit hem för inte allt förlängesedan, stekt ute på stranden idag med mina fina flickor och tog mitt första dopp idag , wihooo. har även fått sommarlov idag så de ska vi båda klasserna fira lite senare med grillning och lite goo dricka hoppas de blir awesome.


häärligt

Har just kommit hem , har varit ute konstant hela dagen idag lite överallt. Har varit så jäkla härligt väder , älskar när de är varmt ute medans onödigt många bara klagar  höh;p

vet att mina ögonbryn ser jävligt skeva ut på bilden, men gör ngn konstig min ;ppp



Bal , och sånt .

Var ju somsagt tidigare ikväll och kikade på balen med mimmi,krille å sara. Dom som gick balen var så otroligt fina så man blev själv sugen på att gå de nästa år , men de återstår att se.



7 juni

seeeg dag idag , har knappt sovit nå så mått rent ut sakt skit på skolan när vi skulle städa , men har sovit nån timma nu + lite food så känner mig lite kryare att dra ner till staden sen för att kolla på nå vänner som går balen.

Och igår så bokade vi resa till turkiet så i september bär de av igen ! längtar !!




tidsinställt

sitter förmodligen just nu med familjen och äter/dricker gott i stugan. Emmelie kommer äntligen hem från sollefte0å idag, inte träffat henne på nå månader så kommer bli awesome att få träffa henne.

Har aldrig orkat försöka mig på de hära med tidsintsällda inlägga men tänkte göra de nu eftersom jag inte kommer att ha en dator.

kan passa på att visa ett par vingöronhängen jag hittat :





mascara


Köpte denna mascara idag på stan, aldrig provat den tidigare så tänkte passa på att göra de.


5 juni

Nu ska jag dra ner mot staden, sen hem och packa lite för 18,30 möter jag upp syster och tar bussen mot kaaaaaaalix.




4 juni

tidigare ikväll så var vi på middag hos Theres ,nice nice. nu sitter jag i min ensamhet igen. nämen usch känner mig sjukt trött och lite halvdant humör så kanske lika de.





ear cuff


köpte denna skönhet för endast 30kr på ur och penn


tick,tock on the clock

Ikväll hade jag mimmi planerat att vi skulle ta årets första dopp men sluta att vi var ute halva kvällen med sofia och rebecka ist. mysig kväll och nu ska jag krypa under täcket sedan sooooova .


3 juni

kom hem från staden för ett litet tag sen, hittade även nu lite saker . fy mig snart kmr min plånka skrika tomt igen.. ska ta och vila en snabbis och sen se vad kvällen har att erbjuda.



,,



jfkdjkdvgnjkdnäv

kul att ngn tattar jävel har klippt upp låset på min hojj och snott den ... jgkfnglkdsngkd -.-





2 juni

formen är inte den bästa idag men de är smällar man får ta, blev en spontan ( stavning ?) utgång igår , en helt awesome kväll !


fiiiint (y)

fått en bula mitt på huvudet eller håller på att få en, ont som fan ! var och simmade å på något vis lyckades jag simma i full fart rakt med huvudet i kaklet , lyckat ^^. strosat runt halva dagen på stan med några fina, en tröja, leggings,öronhängen hittade jag .



<3

7 månader idag med världens bästa<3





du gör mig lycklig