hos dig mår jag bra



tack å hej!

Nu ger jag upp och går tillsängs! skulle egentligen umgåtts med sofia ikväll men som synd var att hon var tvungen att jobba över så då blev de en filmkväll med pojken,samuel och julia istället som också var trevligt! 
 
NattiNatti
 
 


<3



lite nytt!

Hittade nästan ingenting på stans osis! men köpte mig ett par tjockare leggnings från gina, som blir varmare att ha nu när de är kallare och dom är grymt sköna! Köpte mig även ett mobilskal men väntar fortfarande på mobilen vill ha den nununu. Skalet glittrar i verkligheten som inte syns på bilden.
 
 


27 september

Väntar på att min lunch ska bli klar, nomnom. Efter de ska jag kila till stan med mimmi och sprätta upp lite pengar som rullade in på kontot igår!
 
 
 


*

 


23 september

Kom hem från kalix för en liten stund sen. Har jobbat och bara myst, ska strax slänga mig i duschen sedan slå på en film innan de blir att sussa och tagga inflör jobb imorgon ! 
 
Har även beställt hem en iphone idag så längtar som en tok att den ska komma så jag kan hämta ut den :D
 
 
fyfan säger jag bara ...


så söt !



19 september


Ledig dag idag ser de ut som att bli, vad jag ska fördriva tid med att göra resten av dagen återstår att se men nu ska jag krypa ner under täcket och mysa lite framför tvn.
 
 
 
 
 
 


17 september

Sitter istan och ska snart börja traska mot träningshallen där de blir boxmix + core! 
 


äntligen färdigt!

Idag blev jag och pojken äntligen färdiga med målandet i köket. Blev väldigt nöjd över resultatet.
 
Före
 

 
Efter
 



True



söndag...

Söndagkväll och om några timmar blir de måndag, och många (även jag) tycker de känns otroligt långt bort till nästa helg .. 
Veckan inleds imorgon med jobb och två träningspass! 
 
Imorse var jag och mimmi så duktiga så vi skippade sovmorgon och drog iväg på ett zumba pass som var bland de roligaste passen jag gjort! ska helt klart fara på flera sånna pass. 
 


jobbelijobb

Sitter i pojkens lägenhet och väntar på att han ska komma hem med tåget från kiruna. Idag har jag jobbat och varit på en core pass med mimmi. Imorgon väntas jobb också och förhoppningsvis en ledig helg ! 
 
Har fortfarande inte fixat mitt internet men nu i veckan ska jag ta tag i de och ordna de . 


inte så kul alls..

Sitter i kalix ännu en helg blöö ! Ska jobba hela helgen så där har ni anledningen.
 
Veckan har gått otroligt fort och har hunnit umgås med vänner,pojken,jobbat och även påbörjat målning av köket, är bara lite grann kvar nu sen är de färdigt! 
 
 
bjuder på en gammal bild.
 
 
 
 
 
 
 
Fan,fan,fan,fan,fan