22 decmber

Kom just hem från en sushi middag med sofia, satt som en smäck där den skulle. Annars då? Haft/har värsta pms humöret just nu glad,ledsen,arg osv hoppas de släpper snart. 
 
Träningen har kommit åt sidan och vill verkligen komma igång men denna j'vla hosta/förkylning hindrar mig. Men efter nyår blir de jäklat träning igen vare sig jag är frisk eller inte orkar inte vänta. 
 
 


19 december

Fixat den sista juklappen idag så nu är de bara vänta på julafton ska komma, ser inte framemot de typ. Julen är överskattad, jobbar också hela julen. 
Allt känns bara sisådära 
 
 


3 december

Fick en rätt så speciell väckning som inte uppskattades, hade helt glömt att dra för persiennerna för fönstret och när jag öppna ögonen imorse (vaknade av att de banka någonting) tror ni inte så att de står två killar rakt i fönstret och eftersom jag bor på tredje våningen är jag inte direkt van att ha folk hängandes i fönstret. Slet tag i täcket eftersom jag låg halvnaken och väntade på att dom skulle försvinna . Haha

Ska snart ut med Sofia på storheden och ska även ensväng till tattueringsstudion eftersom imorgon ska jag göra min andra tattuering. ^^