love you sis


<3



sovmorgon

Har en lång sovmorgon idag till 15 men har praktik idag och ska köra kvälls , inte taggad alls ! Nu ska jag öppna böckerna och börja plugga lite så man hinnner få nå gjort, har en kvälls imorgon också.



30 januari

Detta består min kväll av:

 



krossa alla fönster



school

sitter på skolan och väntar på min lektion som börjar först 14.00 :c kollar runt på olika tatueringar och är lite små sugen på en till. Slutar först 17.00 och sedan blir det en snabbis på gymmet.


 



owl



mitt nya halsband som jag köpte i helgen



what dosen't kill you makes you stronger









Måndag imorrn då , inte direkt pepp menmen..



Hamilton

Var på stan idag men det enda jag hittade var ett uggle halsband jag letat länge efter, kedjan var lite för kort för min smak men har tusen andra längre kedjor hemma så får byta till en annan när jag väl är hemma. Fixade också en gratis biobiljett på nå vänster.

Så ikväll ska vi dra och se på Hamilton hoppas verkligen den är värd att se.



26 januari

sista praktikdagen för denna vecka och den kommer jag att göra en kvälls på köpmannen, annars så har jag varit på nordkalotten.

måste kila nu herrå !



paint it black




Uuunderbara sovmorgon<3 är helt utvilad och pigg. Ska strax traska mot bussen in till stan och gå till bibblo för att börja på ett skriv abete.


*


längtar till sommaren



pang booom bang

Har haft fullt upp hela helgen och därmed inte hunnit sitta vid datorn.
I fredags efterskolan åkte jag,frida,mimmi,erica och emmelie till lokalen och fixade med mat och dukning till lördagens 20 middagsgäster som vi lagade mat åt som vårat projektarbete. Efter vi fixade klart allt åka jag och erica in till nya bo's och mötte upp några och bara satt och chilla tills de blev dags att åka hem och sova.

Igår så åkte vi tidigt till lokalen och fixade resten av allt som skulle göras. Vid sex tiden kom alla som skulle äta och vi lyckades riktigt bra med maten enligt alla. När allt var klart åkte jag och erica till en lokalfest och blev där till 5 halv 6 tiden? somande inte förren 7 så idag är jag riktigt slut, ikväll ska jag bara gotta och se serier.







usch på vinter!



Idag var jag somsagt ledig från skolan så då började jag dagen med ett konditionspass på gymmet. sedan blev det att dra hem en snabbis för att senare vara med sofia och göra några ärenden, vi skulle kolla upp våran praktikplats så vi hittar vart de ligger på tisdag men slutade med att josse och david fick komma och köra runt oss och leta så nu har vi en liten aning om vart de är.

Har sovmorgon till 12 imorgon och endast ett fåtal timmar skola, häääärligt !



16 januari

Har haft en sjukt jobbig skol dag idag, sluta fem och haft migrän kuuul! ..



Nejmen ledig imorgon :D


saturday

Denna helg kommer bli väldigt lung vilket jag känner att jag behöver just nu. Kan vara skönt och vila upp ibland och nästa helg är det mycket som ska göras.

Tackade nej att dra ut med dom andra igår eftersom jag måde sjukt dåligt, frös + feber. Ska iallafall kila på stan ett tag idag sen blir det nog bara mys hela kvällen.





you always make me smile

Imorgon väntas helg och kan inte annat än bara längta!
Hittade mig en tunika på gina idag, 99kr inte illa alls, Men orkar inte fota den nu så lat som jag är så får bli imorgon eller senare ikv.

På ett litet tag kommer syster hit och övernattar hära tills imorgon så blir kul att få hinna träffa henne innan hon åker tillbaka igen.



bed head

Köpte ett plattskydd från bed head idag på staden som jag hoppas ska vara bra åt mitt hår.






så har de inte hänt så speciellt spännande idag förutom att skolan började och jag varit död hela dagen eftersom jag knappt sovit nå förra natten. Sovmorgon imorgon till 12.00 , sweeet. Efterskolan åker jag tillbaka till kalix för att sammlas med släkten.


9 januari

Imorgon börjar skolan, så häääääääääär taggad!.... sitter i kalix så måste ta 06.30 bussen blöö, aja nu ska jag inte vara så negativ!

Tidigare idag kom emelie x2 och firade mig i efterskott, fick olika parfymer av paris hilton av dom, tack!:) var riktigt kul att bara sitta och prata om allt eftersom vi ses alltförsellan.






om jag ska vara ärlig

Jag orkar inte hålla bloggen på topp just nu, nya året började förjävligt och känns som att de bara fortsätter.. och det som hände igår gjorde inte saken bättre 2 stycken som lämnat oss under 3 månaders tid, usch sluta! Känner mig inte alls pigg..



vila i frid

Livet är så jävla orättvis,
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14180667.ab




vila i frid<3



godmorgon!

Eller morgon å morgon är de ju inte direkt men tog en ordentlig sovmorgon idag eftersom vi kika inatt när sverige tog hem guldet!!



mascara


köpte denna mascara idag på stan.
Aldrig prövat den tidigare så alltid värt ett försök.



tomt



3 januari

Hade en jätte bra födelsedag igår även fast den inte spenderades med familjen utan på annat håll. Pojken lagade en smarrig middag och tårtan blev ''god''.....
Slutade med att jag fredrik hans kompisar och malin åkte på ica och köpte två stycken färdigjorda.




gammal bild !



wihoo

19 år idag då ^^





*

Everything in life is temporary. So if things are going good, enjoy it beacuse it wont last forever. And if things are going bad, don't worry. It can't last forever either.








imorgon åker jag till mitt hjärta<33