30 oktober

Ska strax packa min väska för att åka iväg på äventyyyr till kalix/skellefteå/sollefteå. Kommer vara borta nästan hela vecka och ska bli ganska skönt att få komma iväg för ett tag å bara vara. Igår så blev de syskon middag i boden svin mysigt när vi alla syskonen på pappas sida var sammlade tillsammans för engångskull. Sedan efter de kom våran skjus och körde mig till david där de var halloween firande.


29 oktober

Ligger i sängen fortfarande och drar mig, ska strax dra mig in i duschen och sedan måla naglarna å lite fix till ikväll. Tagga !



life's what you make it



Äntligen lov !

Fått höstlov idag sååå awesome ! Lovet inleddes med en tripp på stan + fika med sofia,mimmi och erica. Ikväll vettetusan vad som händer men känner mig grymt trött och sliten såå tippar på att de blir en mysig ''ta hand om mig själv'' kväll. Imorgon väntas de haloween  festligheter ;)


Jag vill inte tänka framåt men livrädd att fastna här

Så jävla less på skolan, allt ....


23 oktober

Min blogg SUGER för tillfället, har aldrig tid till att uppdatera den men nu innan jag ska fortsätta plugga tänkte jag bara skriva lite kort för att ni ska få se att jag lever! fick håret fixat förra veckan av wella så ska slänga upp en bild på de i vecka.
på torsdag ska jag på en sak jag verkligen GRUVAR mig för hoff.. Och nästa måndag får jag äntligen gadda mig som jag har längtat ;)

nu ska jag fortsätta pluggandet och tagga till lovet, seeyaaaa




dag 02 och 03

Hade ingen tid till att skriva dag 02 igår så kör på både och idag.

Dag 02 - mina föräldrar


Mina föräldrar är absolut bland dom finaste. Har ALLTID ställt upp för mig i vått och torrt.Dom som gjort mig till den personen jag är idag och har alltid kännt mig trygg med att våga komma hem vad som än hänt. Kort och gott ni har bland den största platsen i mitt hjärta och jag kommer alltid ställa upp för er så som ni ställt upp för mig <3

Dag 03 - De här åt jag idag

Blev en pommes , fymig!

tänkte lägga upp bilder men som vanligt bråkar bara blogg.se med mig !



15 oktober

Lyssnar på musik och försöker fördriva tid tills erica och sofia kmr hit då vi ska laga gomiddag osvosv åsedan äventyyyr. hoppas kvällen blir lyckad behövs verkligen just nu för mig . taggatagga !!


skor

Ett par skor jag glömt att visa som jag köpt för ett bra tag sen




Dag 02- Min första kärlek

Min första ''riktiga'' kärlek var nog när jag gick i 8an, 9an ?. Och som dom allra flesta tror när de är första riktiga kärleken att de ska hålla forever and ever men när de plötsligt tar slut känns de som att hela världen ska gå under. Tro mig glad just nu att de inte höll för de gav mig andra möjligheter att träffa min underbara finis som jag har vid min sida just nu.
Man lär sig av sina misstag men ångrar mig aldrig över de jag och han hade för de har bara gjort mig en erfarenhet rikare (y)






14 oktober





Sitter i min grymt mysiga onepiece och tittar på idol i min ensamhet, som jag förövrigt inte tycker är speciellt bra men är inge bättre på tv. Saknar plutten att goa med och är sjukt uttråkad........ men känner mig så trött så skulle kunna sova ståendes just nu så sängen är prio ett på nå tag.

Klago inlägg (y)





Lista

Lista jag hittad på systersblogg, ska försöka hinna med den så ofta jag kan och orkar.

Dag 01- Om mig
Dag 02- Min första kärlek
Dag 03- Mina föräldrar
Dag 04- De här åt jag idag
Dag 05- Min bästa vänn
Dag 06- de här hade jag på mig idag
Dag 07- Mina syskon
Dag 08- I min handväska
Dag 09- Vad hade jag på mig idag ?
Dag 10- Mina drömmar
Dag 11- Mitt favoritminne
Dag 12- Detta ångrar jag mig
Dag 13- Mina rädslor
Dag 14- Fem sanningar om mig
Dag 15- Det här saknar jag



Börjar med dag 1 nu då


Mitt namn är Jenny Nathalie Larsson på 18 vintrar. Lever livet pluggande i Luleå på hotell och restaurang 3e året som jag verkligen trivs med. Flyttade från kalix för ca 2,5 årse? och det beslutet ångrar jag inte för en sekund! har aldrig riktigt trivats i kalix och så glad över alla fina personer som jag lärt känna här i Luleå. Mitt liv är lite upp och ned som en berg och dalbana som för dom allra flesta. Jag världens finaste föräldrar + 5 syskon och en pojke som jag snart firar 1 år med <3

Är inte alls bra på sånt här men då vet ni litegrann om mig :








13 oktober

Sitter och väntar på att middagen ska blir klar, sedan blir de att dra på sig träningskläderna och åka mot pontus för träning ! Helg imorgon som kmr bli ooootrooligt skönt och på lördag blir de lite festligheter ;) taggataggatagga;)




11 oktober

Fullt upp och bloggar så ofta jag hinner och orkar. Har jobbat hela helgen och kom till luleå igår, körde ett träningspas med sofia efter skolan minns ej vad de hette och imorgon blir de aqua power, torsdag har jag bokat en egen tränare som ska göra upp ett pass jag ska gå efter.
Skönt att komma igång med träningen igen !



jobba jobba jobba

Ligger i sängen och vilar upp inför idag då jag och några andra från klassen ska servera middag åt frimurarna, sedan efter tar jag bilen till kalix för att jobba på söndag 07.00 i köket på ett äldreboende. Slitet men casch is king ! ;)


ge mig <3




 ,vill ha tillbaka hårfärgen som på bilden varken för mörkt eller blaskigt.
Helt perfekt färg till mitt hår



Allting jag säger blir bara fel

Skola idag som alla andra dagar men idag har vi endast hjälp den andra klassen med att preppa maten inför imorgon då vi för första gången ska prova 5 rätters kvällsservernig med skolan så har sovmorgon till två tiden , gudomligt <33 men innebär att vi kommer gå långt in på kvällen istället.

Är i kalix nu eftersom jag ska fixa ett litet äreende imorgon som jag inte hann med idag + så ska jag ta med mazdan till luleå eftersom jag ska joppa hela helgen i både luleå och kalix så då blir de lättast med lill mazdan än buss.

Vi har också sett på idag när dom styckat en ren idag. Mys







Lyssna





Lyssna och använd headset om de ska bli effekt :D




4 oktober

Lite saker jag köpt i helgen och idag.






Sauna

Nu vi gå till varmbastun och basta , sedan blir de att titta film och sova.
Endast vinprovning och teatertittande imorgon på skolan.



sova

Ligger i sängen och ska strax sova ska först bara bli förhörd av pojken till provet imorgon sedan hoppas på att få lite massage ^^ deni !


Hoppas du har de bra där uppe.

Fick veta idag att min faster avlidit igår. Alldeles för ung för att redan lämna denna plats men du har de säkert bra där uppe. Vila ifred <3