*



Sollefteå

Sitter med syster och svamlar på som vanligt. Idag har vi varit på staden och fikat å kikat runt , kulkul



hold my hand

Sitter på tåget och har bara cirka två timmar kvar, är i övik just nu för ett kortstopp. Tycker de har gått riktigt fort att åka tåg tusen gånger bättre än buss ! bara att mobilen/internet krånglar och varje gång vi åker igenom tunnlar eller vad fanken de är så känns det som att mina trumhinnor ska sprängas ajaj :(

Nu ska jag försöka få igång bb och fördriva lite mera tid. Herr å!



helt okeeey

Imorgon bär de äntligen av till syster,19.00 sitter jag på tåget och tillbringar tiden med bra filmer, hoppas bara ingen jobbigt jävel sitter bredvid mig bara..

Är somsagt hos pojken just nu vilket jag har varit hela helgen, hittade lite saker på staden igår som småningom kommer upp på bloggen.
















ps märkte just att jag har glömt kamera sladden i Luleå gaH! :(



ingen fantasi till rubrik

Sitter och äter på min annanas som är så otroligt smaskens även fast jag inte tål de men kan inte hålla mig. Idag har de varit praktik som vanligt och fick sluta kring 16,30. Efter praktiken vart de ett 45min spinning pass som gick super bra och var ovanligt roligt också.

Nu ska jag ta och skriva min packningslista och leta fram resväskan. Längtar till måndag när jag får sätta mig på tåget och åka cirka 60mil bort för att få spendera mitt lov med inte mindre än världens sötaste syster!



Haha nostalgi



Big brother

Ikväll drar big brother igång som jag ska kika på ikväll. Idag har det varit väldigt lugn och seg dag, har hunnit stor städa,handla och fixa middag, nu ska jag ta tag i pluggandet och sedan ta en lång och varm dusch.






Vet ingenting just nu, känns som att allt håller på att rasa...


Lite trist..

När en person som stått en nära i flera år plötsligt inte alls visar sitt intresse eller nått när man hör av sig. Jävligt tråkigt men sant..  vänskap bygger på att båda personerna ska visa att man bryr sig..


Bild: weheartit




When I'm down can you pick me up?

Söndag och åter ny vecka imorgon, måndagar är alltid så dryga när man går från 8,15-17,00. Aja bara och bita ihop snart lov.

Igår var de jobb från 12,30 - 23.00 gick kanon !  Men nuu ska jag ta tag i att städa här hemma, :c




17 februari

Har världens tråkigaste fredagskväll men min migrän satte stopp för äventyr så här sitter jag och ska snart kika lite film eftersom den äntligen börjat släppa lite.

Jobbelijobb imorgon, börjar 12,30 sedan återstår det att se hur länge vi behövs. Hard workwork!



alla <3 dag

Min alla hjärtans dag har först spenderats på min praktikplats nordkalotten och sedan ett träningspass med sofia som bestod av affro dans. Nu sitter jag och kikar top model och ska strax lägga mig i sängen.

Inte har jag fått spendera dagen med pojken men är som van att vi aldrig nästan kan vara med varandra vid speciella tillfällen så inte har jag direkt tänkt på att de är alla hjärtans dag idag, de är ÖVERSKATTAT..







12 februari

Gokvällens ! ligger i soffan och halvkollar på La ink medans pojken lagar middag åt oss. Blev utgång med några fina personer igår, kulkul. Idag har vi bara stor städat lägenheten och slängt i tvättar som jag alldeles strax ska hänga upp.



9 februari

Har varit lite lost här på senaste tiden men har icke haft lust eller tid.

Nu sitter jag helt utvilad och nyvaken och ska alldeles strax göra gröt nomnom. Blir att köra kväll idag på nordkalotten så börjar först vid två tiden.







4 februari

Ska trotsa vädergudarna och bege mig ut i kylan ner mot staden.



Oh i swear to you i be there for you



3 februari

Sitter på skolan och har snart religon sen tar  jag helg, äntligen!


bildbrist



Fryser ihjäl de är så kallt

Burr riktigt kallt ute, sist jag kolla var de -29 usch! fick så ute och vänta på bussen en halvtimma så är fortfarande genomfrusen även fast jag tagit en varm dusch.

Idag så körde jag lunch på nordkalotten. Efter de så mötte jag upp mimmi så for vi på ett core pass och sedan körde jag även ett spinning. Känner mig jätte trött så ska plugga lite till provet imorgon och sedan blir det sängen. ska bli sååå skönt!




*



1 februari

Glömt och visa vilken sötnos som flyttat in hos mig, tillfälligt bara.