26 oktober

helg! och äntligen ledig denna helg så himla skönt. Ska börja fixa mig lite nu och åka och träffa mimmi, de blir bra!
 


when nothing goes right go left

Märkte imorse att mitt bilbatteri hade valt att lägga av, kul ännu en till utgift då. Så blir att ta den otroligt jobbiga bussen till kalix imorgon och besöka tandis för sista gången där eftersom jag byter till luleås sweeeet!
 
 
 


22 oktober

Har haft en ledig dag idag som har spenderats på stan med Sofia och Mimmi, myckemycke trevligt. Köpte även en kanon bra sak till Haloween eheh



Världens finaste

Denna helg står jobb på mitt schema, så blir inte så mycket annat som händer. Idag när jag kom hem från jobbet hade pojken storstädat min lägenhet lagat jätte god middag och tänt massa ljus han är bara för söt <3



Piteå

Är påväg till Piteå med pojken där vi ska överraska hans syster med lite presenter och fika eftersom hon fyller år idag.



17 oktober

Mår mycket bättre nu awesuuuuum ! Så imorgon blir de jobb 👌 idag har jag varit ut på en promenix med Sofia i finvädret var hur skönt som helst att komma ut lite.



15 oktober

Ligger i sängen och kikar lite tv, ska strax ta nå och äta sen spela lite Sims och kanske en pn på de, sovit dåligt eftersom jag vaknar flera gånger på natten



Äntligen hemma!

Har just kommit hem från akuten, varit där sedan elva imorse och är något less och trött men var dit pga att jag har haft/har så fruktansvärt och i revben på vänster sida och har haft de hela helgen. De visade sig vara att revbenen har lagt sig på varandra som kan bero på att jag burit nå tungt samtidigt som jag gjort en hastig rörelse. Så blir bara att vila nu dom närmsta dagarna och hoppas på att de fixar sig fort så jag kan börja jobba igen men just nu gör de ont vad jag än nästan gör speciellt när jag andas.



Mot jobbet !

Sitter på bussen påväg till jobbet och känner mig lite småtrött. Sista dagen innan 3 dagars ledighet Wihoo!



Elf

Helt lycklig har just hämtat ut ett stort paket med massor av smink



Härliga regn...

Jag och pojken gjorde en super god middag som bestod av rostaderotfrukter och fläskfilé. Nu ligger vi båda helt utslagna i sängen och vilar oss lite.



5 otktober

Gör just nu ingenting förutom att kika runt på olika sidor och planera lite.
Ska snart bege mig till coop och handla lite, blir en lugn och tidig kväll idag eftersom de väntas jobb imorgon+söndag 07.15-17.00 inte alls taggad ..
 
 
 
 
 


4 oktober

Har äntligen fått min iphone! Är verkligen super nöjd och den är sååå fin åh<3
 
 
 


Lunch time på dag och Bert

Har just ätit en awesome lunch med Mimmi på dag o Bert. Zumban var tydligen inställd idag så då blir de ett spinning+ core pass istället som funkar lika bra.

Skaffat mig en instagram:nathaliielarsson



4 oktober

Trotsar regnet och går ut på en promis. Ikväll väntas ett Zumba pass tagga!



2 oktober



fullt upp!

Kom just hem från tandis där de gick bara finemang! Väntar på att pappa ska komma hem från jobbet så han kan hjälpa mig att byta till vinterdäcken. 
 
Igår jobbade jag 07,15-16,00 sedan åkte jag direkt till actic och körde ett cirkelpass med mimmi som var otroligt jobbigt men kul! Sedan brumma jag iväg till kalix.
 
 
 
 
 
saknar er!