27 maj

Har tagit mig i kragen och äntligen låtit en frisör klippa igenom mitt hår, känns mycket friskare och fint nu men kort.
Var på ett spinning pass idag och är sjukt glad att jag for även fast motivationen har varit på botten på senaste tiden men nu har jag fått tillbaka träningslusten efter detta.
 
 


26 maj

Idag har jag strosat runt på stan med emelie och hittat lite smått och gott, gjorde en färg och ögonbrynsplockning som jag är grymt nöjd över. Efter staden mötte jag upp Mimmi för vi hade tänkte att träna men ingen av oss hade motivation eller ork så blev lite solning istället.
 
 
 


22 maj

Är galet nöjd med våran nya soffa som jag skrev tidigare att vi skulle hämta.
 
Började dagen idag på bästa sätt, den vanliga rundan runt sjön. Håller på att förbereda middagen just nu  till ikväll och ska strax börja dra mig mot tandis. Sen blir de att möta upp emelie så ska vi trixa lite med mitt hår. Och ikväll zumba, så fullt upp hela dagen men de gillas slipper jag få dåliga tankar att fundera på.
 
 


14 maj

Dagarna rullar snabbt förbi och vi börjar närma oss sommaren, längtar till min uppsala + sollefteå resa jag bokat in på min semester.
Dagen började med att chefen ringde och frågade om jag kan jobba extra vilket man inte tackar nej till! Sedan promenad när jag kom hem och nu ligger jag och småvilar. 
Imorgon väntas de utbildning med jobbet hela dagen och så ska vi hämta våran nya soffa, wiho.