19 februari

Gah vill jobba nununu! Min rad börjar inte först imorgon så har varit ledig dom senaste dagarna
 Well well idag fundera jag på att ta en vilo dag från träning så blir bara en promenix, ska försöka slita mig upp ur sängen och börja göra lite nytta istället. Måste börja packa också för nu är de inte länge kvar tills vi åker endast två ynka dagar. 
<3




17 februari

Min syster åkte hem igår, har haft super roliga dagar med henne.
 
På fredag åker vi mot gran canaarria, helt ofattbart vad tiden går fort och längtar som bara den.
Har fördrivit dagen med en promenad och ska slänga i mig nå ätbart sen vid två tiden möta upp mimmi för träning.
 
 
 


12 februari

Ligger i mitt gamla rum i Kalix och ska strax dra mig upp ur sängen, känner redan hur jag kommer ha träningsvärk i benen från spinningen igår. Älskar den känslan <3 





11 februari

Blev inget jobb idag som jag hade hoppats på. Beslutade mig för en promenad runt sjön som jag nyss kom in från, super skönt och lätt kändes rundan idag. Var varmt ute förutom att de snöa och var slaskigt ute.
 
 
   
        
  
 
 
 


10 februari

Måndag och innebär ny vecka! Idag stod jobb på schemat och efter jobbet så blev de gym med Mimmi och även 40 längder i bassängen. Till middag provade jag ett nytt recept jag hitta, kyckling wookgryta supet gott.
 
 
 
Känner mig nöjd över dagen och ska snart skalla kudden och sova. Imorgon kommer syster <3
 
 
 


9 februari

Varit en effektiv dag idag, vi har hunnit tvätta storstädat storhandla laga middag för imorgon och på storheden för att köpa lite fix till badrummet , nu ska jag gå och göra lite hemma spa och sluta fundera på allt skit groll. 





5 februari

Just klickat hem lite nya bikinisar som jag ska ha till spanien , längtar. 
 
Just nu så består livet mest av jobb,umgås och försöka klämma in så mycket träning som hinns med, ska försöka hinna med ännu mer.