Helg<3

Sitter på bussen som tar mig till pojken där jag ska spendera hela min helg,han fyller även år imorgon så har med mig lite fina presenter han ska få imorgon. Känns så otroligt skönt att få sätts sätta sig ner och pusta ut efter en jobbig vecka. Fick även ett
samtal idag som verkligen gjorde mitt humör på topp känner mig så glad just nu för det mesta håller på att lösa sig just nu, bara å hålla tummarna att de fortsätter:) 


FML



Ingen bra dag idag! Först när jag skulle till bussen ramla jag och slog största feting vurpan ajaj. Sedan till läkaren och fick ennu mera ont! hojja, sedan gick min ena vinterskor sönder helt och hållet så fick gå med äckel sko och desutom spöregna de idag så var helt genom blöt om fötterna..




Jaja imorgon har vi praktik,jag har även bestämt för att verkligen börja ta tag i allt ordentligt, även här på bloggen.


Det börjar närma sig




Knas kabom kaos !

Inga uppdateringar här på ett tag !


now you're just somebody that i used to know

Fredag=helg ! På dansen idag var vi och kollade på en dansföreställning och dom var verkligen super duktiga dom som dansade, sen på slutet av dagen var klasserna på nå museum/föreställning som var sisådär.. Efter skolan blev de först storheden en snabbis och sedan stan.

Nu ligger jag i soffan vilket jag kommer göra resten av kvällen helt slut och trött, taggar inför imorgon då det blir utgång!



13 mars

Har så ont i hela kroppen helt konstigt :( .. Idag har de varit praktik som har gått bra men lite segt i slutet och så klantade jag mig och cutta tummen så har helt ont nu. Efter praktiken gick jag på stan en snabbis med josse och sofia och köpte tre par underkläder från gina i massa fina färger!

Nu ska jag ta tag i disken och lite läxa som jag väntat med alltförlänge nu.



When you fall , get up



11 mars

Har haft en lugn och skön helg. Ikväll fick jag nå fix att jag ville göra någonting med håret så blev att köpa färg och färga underhåret svart som förhoppningsvis blev bra, är fortfarande lite blött så syns inte så bra.

Skola imorrn från 8,15-17,00 hoff ....



8 mars

Har varit hela dagen idag, galet skönt! hunnit städa och fixa lite äreenden. Men imorgon blir det vanlig skoldag och direkt efter det åker jag till praktiken.

Redovisning imorgon, nervöst .. :c




Headers

Har jag börjat tröttna på headern jag har just nu. Ska ta mig tid i helgen och fixa en ny, något med mera färg känner jag för.

Justja ska lägga ut bilder på mina senaste inköp också.





inte pigg ..

känner mig inte alls pigg, ska strax krypa ner till kojjs och ringa lite samtal sedan sova!
Tagga inför praktik och träning imorgon(y)



<3



Less

Nu sitter jag på bussen mot Luleå, började att åka 08.00 och fått byta buss 3gånger är inte hemma förrens kvart i 18.45:c



woppa woppa


Nu ska vi börja dra oss utåt.



Mitt huvud är kaboom kaos !

Idag är de vinterfestivalen här som sägs vara bra, har noll koll vad är men de blir säkert bra! ska strax kila ner till staden och ikväll blir de after work med godmiddag sedan ta några öl och bara chilla. Hemgång imorgon ! :(



Godmorgon världen!





Ny dag nya tag, vad som händer återstår att se