14 december

Sitter och njuter av mig hallon smoothie efter ett 45 min konditionspass på gymme + lite mage. Ska snart gå till stan och fixa den sista julklappe med Sofia sedan återstår det att se vad som händer. Imorgon väntas de jobb !



Julhandla

Idag så har jag varit med Mimmi på dollar och stan, även Sofia var med ensväng. Har köpt princip klart alla julklappar förutom till <3 mitt:( känns rätt så skönt med tanken på att jag kommer jobba nästan alla dagar nu fram till och under julen.

Ska ska på ett Zumba pass ikväll med Sofia som kommer blir hur kul som helst !



10 december

Sitter på bussen påväg hem från jobbet och är så jeedra hungrig så jag tror jag avlider snart, nåja bara 25 min kvar -.- . Ska klämma in en simtur ikväll också och börja kolla lite vilka julklappar man kan köpa till när och kära.

Shit vad tråkig min blogg är ..





Gym!

Sitter på actic och har just kört ett pass på gymmet, blev mest kondition på bandet. Var inte ett dugg pepp idag på att gå ut i kylan och träna men tog tummen ur och gjorde de iallafall vilket jag inte ångrar för en sekund nu.

Återstår att se vad som sker resten av dagen tror de skulle bli en tripp till storheden och en tidig kväll eftersom de väntas jobbelijobb imorgon (y)