SMART!

Råkades bryta av min internet sticka igår just som jag skulle publicera ett inlägg -.-
Ska försöka få lagat de annars byter jag till nå annat eller ja på nå sätt löser de sig! så sitter på pojken dator just nu tillsvidare.
 
Fick även veta igår att de blir även jobb imorgon så redan ikväll packar jag väska och kör till kaaaalix.



 
 


smulpaj

Igår kväll gjorde jag och pojken en smulpaj som inte såg så ätbar ut men kan lova att den defenetivt var de! 
 
 
 
 
 



28 augusti

Idag har jag varit och ränt princip hela dagen, nu håller vi på att avfrosta min frys och sedan blir de att slå på någon film och bara ta de lungt! Skulle egentligen farit och kollat in emelies nya lägenheten men eftersom hon blev tvungen att fara på nå klass aktiviteter så tar vi igen de på torsdag istället!
 
Blir förresten också jobb lördag,söndag och måndag så jäkla bra ! 
 


27 augusti

Idag har jag och sofia varit och spenderat lite pengar på stan,dollar och storheden hittade lite nödvändiga saker och nu sitter jag och längtar tills min lön rullar in på kontot. 
 
 
 
Jag och pojken har just gjort en laxpaj som vi väntar på att den ska gräddas färdigt i ugnen, ska bli otroligt gott! 
 
 


Jag är lyckligare nu



Lite av vad jag köpte i stockholm



27 augusti

Var grymt sugen på att gå en promenad nu imorse men när jag kollade ut och såg de mindre fina vädret så beslöt jag mig för att gå ikväll istället i hopp om att de blivit lite bättre då. 
 
Har haft en lugn och bra helg som har spenderats både i luleå och kalix. Har även fått min allra första egna bil, kanske inte den bästa men för mig duger den alldeles utmärkt! 
 


Happy memories




21 augusti


Regnar och är kallt ute usch! Ska strax börja laga go middag och efter det återstår det att se vad som sker ;)


Älskade underbara mamma <3



20 augusti

Har färgat håret idag och de blev för mörkt som vanligt! aja är bara en toning så de kommer sakta men säkert bli lite ljusare.


17 augusti

Home sweet home ! har haft underbara dagar i stockholm


13 augusti

Kul att man vakna sju när man äntligen är ledig och kan sova ut -.- .



Lite senare idag ska jag på massage som kommer bli något skönt!



1 dag kvar

Sitter här och känner mig halvdöd, min hals har börjat jävlas nu också perfekt innan man blir ledig och åker till stockholm..

Imorgon är de sista jobbdagen för tillfället, direkt efter jag slutar kommer min fina syster (som jag förövrigt inte träffat på hur länge som helst) och plockar upp mig i stan så åker vi vidare mot kalix




Smyckesträd


Köpte denna idag på nolia som jag nämde i tidigare inlägg, väldigt nöjd eftersom jag letat efter ett nånting att förvara mina smycken.



stay with me




Var ledig idag så blev att tillbringa nästan hela dagen på nolia, hittade endast ett smyckesträd och lite karra men var kul att bara gå runt och titta också.

Jobbar helgen så blir snart att lägga sig i sängen och försöka få en blund tills man ska upp igen, sista två dagarna man jobbar känns otroligt konstigt eftersom de känns som att de var nyss man började på sunderbyn och nu har de redan gått 8 veckor.