:(

någon snäll individ som vill kma och hålla mig sällskap? ligger helt ensam ihopkurad i min säng och livrädd eftersom åskan börjat igen och fredrik skrämnde nästan livet ur mig för ett tag sedan , hoff. snälla någon ? :(






desperata hemmafruar

sitter och småkolla lite på dh samtidigt som jag kollar runt på datorn och laddar ner musika. ska snart krypa ner till kojjs eftersom jag känner mig extremt trött och värk i benen som tusan!


se så söt bild jag hitta , jag i blont hår och gul tröja mohaha ;p


åska buhuu :(

hoff åskar och regnar ut och jag är livrädd eftersom jag HATAR åska när jag är ensam ! :(


natti natti

var framme i luleå kring kvart över åtta , blir skönt att sova i sin egna säng men hade gärnat velat att bubben skulle sovit med mig ist :( <3 imorgon väntas sista serverings tillfället för den hära terminen , finally säger jag bara börja bli nådigt less på servering och ALLT som har med skola att göra. nu ska jag ringa runt lite samtal och sedan SOVA .



30 maj


passar på att sitta ute i solen på balkongen medans solen är framme, åker till luleå på nå timmar .


i can do it

sitter ensam hos pojken nu, ganska så ensamt och kallt men skulle igentligen åkt redan imorse men eftersom min mobil valde att bråka med mig och inte låta larmet ringa när de skulle så missa jag bussen .. surt -.- ajja tur så hade jag bara två lektioner.



regn,regn och åter regn (y)



sitter hos pojken och ska strax börja fixa mig lite och dra upp honom från sängen så vi kan dra in mot staden. bajs väder idag också -.-


why cry when you can smile ?

Just landat i lägenheten nu blire duschen , packa , renbädda , ladda ner musik sen soooova.




sweeeet

ska strax kila ner i tvättstugan och hämta upp tvätten sedan bege mig in mot staden för att byta lite ord med S . tjiiiiing


hmmm ...

bild på mina glajjor jag köpte idag ;p


Nu ska jag krypa ner till kojjs och ta tummen ur röven och PLUGGA , sedan ringa pojken och sussa .



that's why i love you so

sjukt trött efter att simmat 40 längder med M idag, hittade även ett par rosa pilotbrillor på stan tidigare idag som fick följa med mig hem. nu ska jag läsa på de förbannades ekonomi provet som jag har imorgon sedan återstår de att se vad som händer.
seee yaaa


musika








24 maj

Min statestik stiger mera och mera och jag förstår inte varför , tackar å bugar åt dom som läser min blogg ^^

Har varit en konstigt dag idag, hur kan jag inte förklara men bara har en sådan känsla i kroppen som att något  ska hända snart , meeeen såklart svammlar jag bara.






påtal om ingenting så var serveringen KAOS idag stressigt,knas hit och dit men jag och mina kompanjoner klarade oss igenom de ! (y)


what dosen't kill you makes you stronger

Jag känner mig inte så tipptopp idag vilket vädret inte heller gör äckel regn hela dagen.... Träffade M på staden idag en snabbis där jag också fixade en present åt bubben som han ska få i helgen , nu ska jag fortsätta vänta på att filmen ska bli klar och tända lite myspys ljus , deni !



everything's gona be okey soon



oh boy you make me feel like

Har haft en hyfsat bra dag idag hittils förutom en grej tidigare meeen som jag ej orkar ödsla min energi till att berätta/bry om mig ngn gång måste de dåliga kma ut då blire kaboom för mig .

Efter skolan så gick jag med mattias och sofia på stan och köpte nå piller som tydligen ska vara bra för hår/naglar , något som jag verkligen behöver till mitt slitna hår just nu , sedan strosade vi bara runt, jag och sofia tog sedan bussen till henne  ett tag och sedan tbx och nu sitter jag hära hemma å ska strax plugga till nk , kuuul !






home sweet home !

Är tbx i luleå efter att ha tillbringat halva lördag/söndag i kalix , inte kul men har som jag sa tidigare jobbat !.tidigare idag på gympan körde vi body pump och satan vad öm jag är i armar och ben kmr vara ännu värre imorogon , yey ! slutade tidigt idag också så då kom mimmi till mig men jag råkades somna hela tiden så trött som jag vara , hah socialt ^^




söndag...

Otroligt tråkig söndag i lilla lilla kalix .. jobbade från 06,45 - 15.00 slitet JO ! ajja känner att jag saknar pojken extremt jävla mkt just nu och kan tala om att ni som har era hjärtevänner i samma stad ska vara JÄVLIGT ! tacksamma. jag får stå ut veckor ibland innan vi kan ses medans andra max ngn dag och de jävligaste är när man är ledsen och den enda man vill vända sig till är personen som man prata nästa allt om så går de inte pga avståndet . tror inte folk som inte har distans vet hur de känns .. är inte så lätt och bara sakna varandra för de gör fan ont enda in i hjärtroten ! .. tur som är så har vi inte världens längsta avstånd emellan oss bara nå timma menmen. sen när man gått ut skolan finns de andra möjligheter .

ajja bajjs knas emo inlägg suger på att uttrycka mig  .. då vet ni ! Heipa










friendship



13 maj



strax ska dra och möta upp sofia så får vi se vad vi hittar på för äventyr ;p


emelie jag och julia , inte nyaste bilden direkt ;p


schooool

ska strax börja dra mig mot bussen till skolan , tog mig en sovmorgon idag , sweeet



nattinatti


avlsutar kvällen med denna ''charmiga'' bild på mig och syster , nu ska jag krypa ner till kojjs och invänta bb ! herrå !


boom chicka wah wah

Goddagens kan glatt berätta att proven gick som förväntat idag, åt h-vete menmen inte värt att hänga läpp för de. Ska på nå strax dra mig in mot pontus badet och simma ut några länger + lite gym med mimmi , härligt !



wuuunderbart !

Nu har jag snart allt för många gånger suttit och gormat åt blogg.se nästan inga av mina inlägg vill publiceras hur jag än vrider och vänder på allt.

prov imorgon
fortfarande skallebank vilket kmr resultera dåligt betyg på provet imorgon.
MÅSTE städa,sortera och rensa bort lite från min djungel ( så kallade kläder.)

kände att detta inlägg blev lite väl mycket possivit , hosthost.



11 maj

Har skallebank så de inte är sant , ajaj ! har tagit två tabletter så de har börjat lugna ner sig lite grann iaf , prov idag som gick skit . menmen imorgon har vi nytt prov men inte lika svårt så. gick runt på staden idag med några filurer när jag slutat och fyndade ett linne på bikbok (y)

intreeesant inlägg ,



9 maj

home ! har varit hos pojken hela helgen, myyys <3 skola idag dårå inte alls så segt som de brukar kännas på måndagar kanske för att de har varit super fint  väder hela dagen idag (Y) kunde såklart inte hålla mig från att handla lite i skelefteå också , men är duktigt och jobbar så då förtjänar jag de lite grann ;) ska slänga upp bild på att + från tidigare , lite efter men bättre sent än aldrig.



5 maj

Just ätit middag, mätt som en jude ! nu ska jag kila ut på äventyr , seeya !


<3






4 maj

Mitt blogghumör är inte på topp just nu som ni kanske har märkt , kom hem från nån timma sen så ska ta å sova en snabbis nu och sedan stooor städa lite granna . !

Herrå !



valborg

kvällen började bra , mitten var bra massor av goda skratt och alkohol , slutet blev KABOM kaos , bajs ja allt skit på engång , tar bussen 05,40 mot pojken känner bara att jag vill vara med honom just nu <33

hoppas nu alla har haft de great !