28 februari

Nu är det  kirrat å klart ! imorgon halv fem tar vi tåget så ska under tiden hinna med bussen till luleå åka till lägenheten å packa/fixa lite . sen åka in mot staden för att göra lite äreenden och träffa sofia en snabbis innan jag åker , nu ska jag fixa lite ny musik kolla film och ta en tidig kväll för min huvud är inte ok just nu !


28 februari

Har varit å tränat idag på ett gruppass men kmr inte ihåg vad de heter x< men satans så de tog iaf , härligt ;)
Mest troligt ska jag och mamma ta tåget ner till sollefteå redan imorgon om de finns tågbiljetter kvar , blir första gången jag åker tåg nå ''långt'' haha :D

Saknar mig pojke också enormt mycket :(<3



27 februari

Är förtillfället i kalix och min fru Nilsson har just farit , känner mig på jätte bra humör eftersom jag nu dom hära dagarna fått prata av mig med henne om sånt som jag bara kan prata med henne om<3 och har prata lite med julia om planer under påsklovet som jag verkligen hoppas de blir av eftersom jag saknar henne massor <33

     
 



hitta nå GAMMLA bilder från datorn i kalix , haha ;)



dksjdkjdknsf-.df !!!

Fan allt skiter sig ! , ovanligt ? näe ! ? less !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


*















24 februari

Helt sjukt hur mkt glädje kan smitta av sig :))))))


hmm..

Tänkte lägga upp bilder ikv på allt jag köpt den senaste tiden eftersom de aldrig blev av igår, men kameran gav upp och likaså jag .. Nu ska jag lägga mig i sängen och invänta big brother .



23 februari

Längtar tills jag ska få resa bort, få kma bort och få nya positiva tankar och försöka börja se allt ist från ett nytt positivt perspektiv , känns bara som att de mesta går emot mig just nu, vill känna mig glad och sluta tänka så negativ hela tiden och verkligen satsa på skolan enda in i de sista .. deni de ska fanemig bli min förändring .

ingen kanske förstår just de jag skrev, well well jag vet vad jag vill och de är vell endå de viktigaste .. elr ?





23 februari

Har just kommit hem från storheden där jag fyndade ett par högtalare till datorn på elgiganten som är helt ok med tanken på det billiga priset. happy :D


22 februari

Idag hade vi öppet i restaurangen då som alla andra tisdagar . gick bra förutom att diskmaskinen inte ville sammarbeta när jag och erika skulle diska , den bara spruta massa vatten och gick sönder ^^+ att jag skada mitt finger på en golvskrapa så jag har sjukt ont i den nu :( jaja ska lägga upp bilder ikv på allt jag köpt i helgen.;)


................

ehmm, hmm ....  funderar för mkt på allt igen



!

GaH blir galn på en litet äckel som gillar att lämna ''fina trovärdiga'' kommentarer i min blogg. vet du läser de hära så fatta lämna mitt liv ifred vill inte ha dig ! ljug på lite mera för vi alla vet de är lögner allt som kmr ut från din stora käft ;) jag ÄLSKAR Fredrik så dra ! och lämna mig ifred någongång !

vet omoget att ta upp hära på bloggen men börjar bli nådigt less !!!!!..


20 februari

Home sweet home , nämen känns tomt att kma hem helt ensamt :( ännu en ny skolvecka imorgon som känns förjävligt tungt ! men får trösta mig med att de är bara den hära veckan sedan LOV. Nu ska jag krypa ner i min tomma säng och kika lite på big brother som börjat på tv igen , typ kanske 100000 årsen dom visa de sist. ?


19 februari

Idag har jag och älsklingen gått på stan , hitta ett par jeans leggings , smycken,prydnad till lägenheten,smink,nagellack osv kan lägga in bild på allt i veckan när jag är hemma igen. Strax ska vi gå på coop å köpa nå gott sedan ta ett vaaaarmt bad och se film å bara mysa.




17 februari

Hoff trött är bara förnamnet ! skola idag då som alla andra dagar nästan, och sedan blev det återigen en simtur med mimmi å lika trevligt som vanligt :) Imorgon helg å då ska jag få vara med min pojke igen :)<3

Måste bara säga att jag saknar min världens bästa storasyster som jag inte sett på ett bra tag nu , :( men under sportlovet åker jag och mamma ner till världensände ''sollefteå'' för att hälsa på henne och ha lite girlpower mohaha ;)





16 februari

Nu har min pojke åkt hem igen :( men har haft sjukt mysigt dom få dagarna jag har fått tillbringa med honom iaf <3
Idag så hade vi prov i nk å kändes som ett g iaf vilket jag verkligen hoppas på ! Nu ska jag ladda ner lite musikaaa å sedan slå på en rulle att somna till.



13 februari


HAHA xD


13 februari

Vaknade av mig själv för drygt en timma sedan, helt otroligt för att vara mig. Är grymt sugen att ta med mig ngn å gå en promenix på isen men eftersom kylan ej tillåter de så får jag stanna hemma ist , kanske gå ner ensväng till gymmet vi har i hära å en varmbastu på de (Y)


12 februari

Idag så har det varit en väldigt lung dag vilket har behövats , tidigare var jag och simma kring 50 längder senar mot kvällen fick jag besök av sofia och mattias . Nu gör jag ingenting förutom att jag är jävligt rastlös men orkar inte dra ut nu så ska kolla igenom datorn om jag hittar ngn sevärd film ist.



:( <3

Helt sjukt vad jag saknar min pojke som jag får träffa först på måndag ! :( <3


12 februari

Ska på en liten stund åka och simma ut några längder ist för att sova bort halva dagen,  deni ! ;)


11 februari

Nu känner jag mig på mycket mycket bättre humör efter att ha fått ha en mys kväll med mina brudar , tack ni är guldvärda <3



11 februari

känner mig jävligt bitter just nu men snart ska jag umgås med mina flickor som förhoppningsvis får mig på bättre tankar <3 !


10 februari

Sitter på skolan och slutar kring två idag , sen helg,godegud så skönt ! Ska hem när jag slutat och fort städa ihop lite i läggan innan min efterlängtade mor och far kmr som jag inte träffat på flera veckor :)





resultat!


före

efter

kanske inte syns nå mycket men har iaf klippt till min lugg och lite i hela håret , typ första gången jag klippt mig själv så klaga inte ! ;p


9 februari

tjohoo , just kommit hem från staden dära jag fyndade ett par öronhängen,halsband och lite smått grejjs åt gubben. Idag fick vi sluta elva vilket gillades starkt hade verkligen inte orkat med en lång dag idag. Justja bokade även tid på  kicks på fredag att färga och plocka mina buskar till ögonbryn så hoppas på att de blir ett bra resultat, ska även kanske klippa till snelugg ikv så om de blir bra kanske jag slänger in en bild på bloggen.


ur och penn 20kr
ur och penn 30 kr





8 februari

fick ett jäkla sug nu att sätta mig ner och börja blogga mera , men om vad ? tycker allt jag skriver är så otroligt intressant ''host'' förvånad att jag ens har några få läsare haha ;p kokade iaf ihop nyss wokade grönsaker med kyckling och nudlar som blev galet gott ! Nejfan nu fastna jag vid datorn igen har massor av läxa att fixa som måste bli gjort nu ! seeeyaa :D



8 februari

Hoff ännu engång har jag och fröken jonsson varit hurtiga och simmat 40 längder. Idag som alla andra tisdagar hade vi öppet i restaurangen och de gick great !(y) ska snart fixa lite käk sedan PLUGG och lite städning på de .


7 februari

hemma , trött seg blablabla ... galet glad att jag har min fru nilsson att prata med om exakt ALLT även fast vi inte sets på ett tag är de endå lika lätt att prata med henne , vi har varit med om de mest sjukaste tsm och känner varandra utan och innantill du är min bästavän även fast vi inte hinner ses lika ofta som tidigare <3


måste även tillägga att jag saknar mig pojke galet mycket <3 även julia öman , syster , mamma ,pappa åja dom flesta som bor en bit ifrån mig


1 februari

Ny månad idag vilket också betyder att jag och min pojke har 3 månader idag :)<3 gick rätt hyfsat bra idag i köket, dom gillade efterrätten så de är ju alltid possitivit. Efter vi slutade skolan så promenixade jag och mimmi till pontus för att simma ut några länger , tror de blev kring 40. Ska strax gå och slå igång en tvätt sen gå till coop för att fixa lite äreenden , känner på mig att de kmr bli en tidig kväll ikväll.


gammal bild ;p