skulle bara berätta att :

så här roande kan en gympa lextion bli ;Ppppppp

 

 


27 september

förkyld igen ! great ! (Y)  Idag hade vi bara en gympa lektion sen sluta vi eftersom eng var inställt , gick hem diska å fixa packa osv åkte till stan för att möta upp en i min psykologi för att vi skulle fixa en grejj på stan till skolan men icke kom personen som blev nådigt less och gick till bussen och nu sitter jag hära å knaprar halstabletter och panodil , ikv blir de nog bara att se en film med pappsen och sen får john blund kma och göra sitt.


pusshejs


26 september

låten och dansen jag alltid kmr att kma ihåg från turkiet haha :P



26 september

 Tillbaka på ruta ett



25 septmber

Kom hem i onsdags från turkiet och har haft en sjukt bra resa , god mat , värme och träffat en massa trevliga människor . ska lätt åka tillbaka dit snarast ! :) lägger upp bilder sen för nu har jag lite brådis ska nämligen börja fixa mig eftersom jag ska med mimmi på stan / skokanonen sen dirr till sofia åsen hjälpa till på hockeyn .

Pusshejs


<3



14 september

Sitter på skolan nu och har just gjort klart provet i näringslära + lämnat in en uppgift , duktigt ! ;)
Väntar på att sofia och mimmi ska vara klara i köket så vi kan gå och luncha sen ska jag traska mot stan för att möta upp syster och fixa lite ärenden.

pusshejs



13 september

Kul att så hära på morgonkvisten kuta järnet till busshållplatsen och inse när man väl suttit dära i 20 min att bussen kmr först om en timma , lite trött men nu försöker jag vakna till med lite musik ;P


10 septermber

Hoff , ligger helt utslagen på sängen från jätte god middag som syster hade kokat ihop , var nån röra med kräfot å spagetti svin gott :P Nu är de äntligen helg också , behövs verkligen och i helgen stannar jag i luleå. Idag gick vi skola till halv fyra sen åkte jag sofia och mimmi till elgiganten så fick sofia köpt en mobil, sen åkte jag å mimmi till stan för att hyra en film till chillkvällen vi ska ha ikv , ska bli skönt!

4 dagar kvar ! :D


Pusshejs



7 september

Ledig idag , skööönt har äntligen fått sova ut. låg och drog mig i sängen tills nyss , ska strax dra ihop en frulle/lunch börja på nå skolarbete som skulle vara klart till imorgon och sen ser jag vad dagen har att erbjuda :) klockan två kmr syster hem iaf. Nej nu kurrar magen så ska gå och kolla vad som finns i kylen.

Pusshejs


6 september

Hoff , ligger i min otroligt sköna säng och vilar fossingarna som har fått klämmats i försmå skor hela dan så massa skav sår , ajaj. Kom hem för en liten stund sen för var och följde sofia till elgiganten åde. Helgen har då spenderas i kalix mot min vilja eftersom har jobbat lördag och söndag 07.00-15.00 så ni kan ju själva gissa att min helg inte har varit så händelserik , i lördags efter jobbet umgicks jag med mor å far eftersom de var ett tag sen jag träffat dom sen däcka jag tidigt helt slut .Sen igår så efter jag jobbat så for jag till annie å umgicks med henne ett tag sedan till emelie en sväng sedan hem bums i säng för att sedan ta 08.15 bussen till luleå och fick sluta kring halv fyra. Ikv ska jag ta å kolla på i rymden finns inga känslor måste bara vänta på att den laddas klart sen fårjase vad som händer är iaf ledig imorrn , ooootrooligt skönt,  ska sova ut lääääänge då ;)



bild från uppsala i sommars, såg konstig ut på bilden men julia blev jättefin =)

Pusshejs



*

When you fall , get up .


3 september

Just kommit fram till kalix , imorrn väntas jobb 06.00 .







Pusshejs



Movie

Blev aldrig en promenix med mimmi eftersom jag kände mig så trött och hängig efter middan så blev att vila och diska lite .  Nu ska jag fortsätta titta på supersugen som går på sexan just nu, sen blir de godnatt för min del.





Pusshejs



2 september

Nu ligger jag och väntar på att ugnen ska bli varm så ska jag koka ihop lite food , sen lutar de mot en promenix runt sjön idag också fast idag med mimmi isf , sen duscha , packa å fixa ihop lite i läggan eftersom jag åkte på jobb imorse lördag/söndag i kalix men de tackar jag inte nej till pengar behövs alltid ! :)


 <3


pusshejs



2 september

sitter med mimmi och sofia på bibblo och letar nå partifakta bajjs grejjs som är BORING ! blööööööööö

Pusshejs


powerwalk

Just kommit in från 1h powerwalk med syster , lagomt kallt , gick jätte bra å gå å trevligt sällskap . Lyckat ! :)




 
Nu duchen , te och sängen .
natti natti



1 september

idag blev jag och sofia interjuvade utanför skolan om nå skol grejjs , usch jag såg hemsk ut men sofia blev jätte söt , för att se interjuven klicka på länken här nere och till höger väljer ni skolverket kritiska:)

http://www.24norrbotten.se/#category=0&date=playlist&clip=0&startTime=0m0s



1 september

Kom just hem från staden, men idag införskaffade jag mig ingenting förutom ett grejjs till läpparna. Vi fick sluta kring halv elva  så då drog jag,sofia , mimmi och syster på stan en runda sen buss till skokanonen och dollar sen tog vi en buss till stan och bytte så åkte jag mimmi och sofia till storheden å kolla runt lite , sen tog jag buss hem och nu sitter jag hära och funderar på vad man kan hitta på ikv :P Igår var jag med syter, sofia och mattias å kolla på Puss vilket rent ut sagt SÖG se den inte fatta inte ett piss av den ens.




In the end everythings gona be alrigt.
Tack familjen och vännerna för att ni ställer upp och orkar stå ut med mig ,
 just nu behöver jag er mer än någonsin<3

Pusshejs