30 november



29 november

Nu har jag äntligen fått alltvätt in i maskinen så nu medans dom tvättas ska jag passa på och blogga innan dom ska på tork. Idag en ny vecka närmare jul, har verkligen fått in julstämningen så förra veckan åkte julstjärnorna, ljusstakarna + röda ljus fram, nästa vecka ska jag nog pynta resterande. I fredags fick jag besök av en fru nilsson som stannade till lördag , jätte kul att få umgås och snacka + stan med henne för engångskull :) sedan när jag lämnat av henne så mötte jag upp en söt pojke:)<3 som stannade till söndag.




Pusshejs


24 november

hoff , äntligen kan jag pusta ut och ta mig tid och blogga lite. Dom senaste dagarna har sett ut så att jag har dragit halv åtta på morgnen å kommit hem kring halv elva på kvällen så sängen har då varit ett prio ett för mig förutom idag då jag efter praktiken satt en snabbis med sofia och mattias på roasters och sedan begav jag mig hemmåt för att engångföralla ta tag i städandet och pluggandet vilket gick lite sisådära däckade efter ett försök att läsa igenom svenskan men har inte fått så mycket sömn dom senaste dagarna så förklara saken.

Men ska iaf ta tag i disken nu och sedan göra ett nytt försök med pluggandet .

Pusshejs


17 november

mina ögonlock vill säga godnatt och fossingarna värker , ajaj så gåre när praktiken har just börjat. Haha ;p redan torsdag imorgon men de gör min absoluuuut ingenting bara en dag närmare till helgen ;)

nej nu ska jag lägga mig i sängen och se om john blund kommer på ett tidigt besök idag.

Pusshejs


14 november






Grattis världens bästa pappa på farsdag<3




13 november

sitter och äter på mina rostmackor med philadelphiaost med rostbiff, mmmmm ;) snart ska jag fixa ihop lite i läggen och fixa mig sedan åker jag.


Pusshejs


<3



im so in love whit you <3



12 november

väntar på att idol ska börja igen med en halvsovandes mimmi haha ;p. Ikväll visar dom från Luleå och hade varit enormt kul att få se de live men icke att de blev de. tycker i allafullafall att Jay var helt klart bäst idag så inte en 
chans att han åker ut ikväll.






12 november

Äntligen helg ! ska verkligen sova ut denna helg, men snart ska jag traska till coop för att inhandla lite gottigott och middag sen ska jag spendera min kväll med mimmi jonsson ;)



Pusshejs


10 november

Min kväll i bilder :

      



10 november

Idag har jag tagit mig en hemmadag , sköönt. orkade inte ens till skolan idag när jag vakna åtta av ett sms och min buss går fem i åtta (Y)  Har även änltigen tagit mig tid till att titta klart en heeel film , sex and the city två blev de en helt klart värd film att se.



Nu resterande av dagen ska jag ta tag i städandet, färga håret och även läsa igenom provet till imorgon.

saknar en viss sötnos massar just nu:(:(<3

Pusshejs



9 november

sitter för tillfället hos sofia och fösöker plugga arl som går lite sisådära ;p Idag på skolan fick vi filea plattfisk och göra fiskgrattäng med potatismos till.

Nej nu ska jag försöka plugga igen .

Pusshejs



8 november

Just kommit hem från staden , dära fyndade jag mig två par underkläder och ett par vinterkängor :)




kängor från din sko 499:-



två par underkläder från lindex 30:-

Pusshejs


8 november

Ingen skola idag pga alla lektioner inställda så fick en extra lov dag att sova ut vilket behövdes , så nu sitter jag ny fixad och utvilad för att snart bege mig mot staden för att kolla på ett par varma vinterskor . Sen har jag en heldel skola arbeten att ta igen men de får bli senare ist;p

 
två bilder från haloween som jag snodde från mimmi :)

Pusshejs



7 november

ska strax dra ut , cyaaa



6 november

Idag så har jag hunnit en snabbis in till staden fyndade endast några ringar från hm för 50 riksdaler



och även hunnit till boden för att gratta mostersögonsten som fyllde 4 år






nej nu ska jag gå och dra igång en film. Har haft ett sjukt mysigt och roligt lov ! =) <3

Pusshejs


2 november




Mys!:)<3