23 maj

ajajaj säger jag bara , har fått jävla trännings värk från stadsmaran igår men funderar endå på att gå och ta en liten promenix eftersom de är hyfsat fint väder och jag känner inte för att bara sitta inne då. Helgen har varit rätt lung ingenting speciellt har hänt förutom att duktiga jag lyckats spränga mitt cykeldäck när jag skulle pumpa den haha ;p Imorrn börjar skolan nu men inte länge alls kvar till sommarlovet börjar och därmed sommarjobbet , har inte klart jobben så nämner bara att jag har iaf fått i kalix på ett ålderdomshem men de andra väntar jag på svar från.


18 maj

Har redan slutat skolan men sitter och väntar på att mimmi å sofia ska sluta så att vi kan börja traska mot stan i de svin härliga vädret , hoppas de håller i sig så här varmt :P Fick okså veta idag att vi är lediga imorrn ,  gillas STARKT. så då tänkte jag m och s ta vårat första dopp på nån badstrand här i luleå. Helgen blir nog att spenderas  i luleå eftersom vi har stadsmaraton att springa på lördag så känns ovärt att åka framm och tbx.

Vill okså försöka fixa min header men eftersom jag har inte en blekaste aning hur man gör ska jag försöka hitta nån frivillig att göra en mera ''sommrig'' header åt mig ^^

nej nu ska jag kila vidare och titta om dom fått sluta nu :)

Pusshejs



14 maj



i got a feeling , that tonights gona be a god night ;)



12 maj



7 maj

Trött ! svin nice med helg snart :D