31 juli

Du behöver fan inte ringa och yttra dig om någonting åt mig, den som borde dra åt helvete är ju fan du !


29 juli

Kom just hem från stugan , åkte dit direkt idag efter jobbet och han även med att ta ett dopp men kändes alldeles för kallt för att kunna stanna nå länge i vattnet. Skulle även hinna umgås med E idag men de får vi ta igen imorrn ist :) börjar sju och slutar fyra imorrn så börjar blir lite mycket less på att jobba !. Men men har varit jävligt härligt väder idag så har äntligen hunnit få tillbaka lite bränna på kroppen ;p


 

 

Pusshejs


28 juli

Vaknade just från min alltförlånga tupplur, däckade kring halvfem,fem och vakna nu så hela natten är nog förmodligen förstörd (Y) men är ledig imorrn så känns inte lika jobbigt . Jobbat från sju till fyra och stressat hela dan så lite trött och tom i bollen är man ;p
Igår kring tio kom man hem från storstaden , kändes tråkigt att måste åka lika fort som man kommit när man trivs mycket bättre dära, menmen what to do när man måste jobba.Har hunnit med en piteå sväng okså med mimmi igår innan jag åkte till kalix ^^

Hittat lite små saker + en tröja från gbg av min syster :)


            



 


ska kila nu och kolla om de finns nå bra på tv .

Pusshejs



24 juli

Vaknade just från min däckning på soffan , slängde mig dirket i soffan när jag kom hem från jobbet halv två vilket resulterade att jag vakna först nu ennu mera trött än innan ? ;o Imorgon blir de iaf åka hem till luleå , FINALLY!  svin less på att vara hära i kalix , så nästa år har jag bestämt mig för att söka sommarjobb i luleå :)

Nej nu måste jag gå å stilla hungern med middag sen fårjase vad som händer ikv ;)





Pusshejs


23 juli

Stoppat in en chokladbrun toning och väntar på att den ska värka klart så man får gå å duscha och titta på resultatet , blir nog inte så mycket förändring men hoppas på att de blir en lite mera finar brun färg :)
Idag har jag jobbat i köket och sista dagen på sommarkyrkan , skönt att de är slut nu men endå lite tråkigt att man inte får träffa sitt glada gäng igen sammlade.




Pusshejs



*






När livet ger dig tusen skäl att gråta visa då att du har tusen skäl att le!







22 juli

Kom hem från jobbet för en stund sen , eller jobb å jobb kan man vell inte kalla de , äta super god marängtårta och paranolmal activite . Men jag ska inte klaga :D sista dagen imorgon vi jobbar tsm  å känns nästan lite trist. Äckel väder de är ute , reng reng reng å åter reng  + lite mycket blåst okså , så fundera om jag ska ta å krypa ner under täcket , slå på en film och ta en tidig kväll ikv? .Äsch Lät ganska ok så ska gå och göra de nu :)

Pusshejs


20 juli

Jobb jobb jobb ! känns som att man bara jobbar hela tiden nuförtiden. Kmr inte ens ihåg sist jag var ledig en hel dag :o och börjar bli förkyld nu , INTE OK ! Men på söndag får jag ledígt några dagar så dirkekt jag slutat jobba på söndag ska jag ta första bästa bussen till luleå :) Sitter och funderar hur all tid , pengar och ledighet ska gå ihop;o



haha hitta en gammal bild från sjuan,åttan ? hade lugg iaf dära ;P





Nej nu ska jag kila å lindra min hals och fixa lite lönepappar.


Pusshejs




18 juli

Trött,ont i huvve,illamående,mätt,hungrig,less,febrig,sur,ledsen.

Sammanfattar bara en sak :

Godnatt!




15 juli

Kom just hem från jobbet , idag har de gått fort å bra att jobba tyckte jag och härligt väder denna dag okså så har hunnit med att bättra lite på min bränna ;p. börja räkna dagarna och bara 8 dagar kvar av de ena jobbet sen kmr pengarna rulla in på mitt konto , inte helt fel de. 

Nej nu ska jag och ha lite ''spa'' , ansiksmask,hårinpackning ja you name it ;P



Pusshejs


**



13 juni

kom just in från å ha handla lite på ica åsånt ;p har inte hunnít blogga för har övernattat hos e från i söndags å jobbat och bara inte haft ork att sitta vid datorn när de varit så nice väder. Men har iaf blivit lite brunar + bränt mig ;P Men ska kila in i duschen nu å försöka fixa lite på min nya dator ^^

Pusshejs


11 juli

Tänkte bara dra ihop ett snabbt inlägg innan jag drar till emelie å övernattar dära.
Idag så har jag bara legat med emmelie,jonna å andreas på frevvis å stekt, känner nu hur jag bränt mig i ansikte får hoppas de går över litegrann till imorgon ;p Sen så igår var jag på pajalamarknad.

Men ska fara nu .

Pusshejs


yey :D

Ny dator införskaffat idag + shorts ;P, bild kmr imorgon ist .

Pusshejs


:D



Tur att vi är lättroade mimmi ;P






8 juli

Dunkar musik och stoppar in lite nytt i ipdoen så man har nått å lyssna innan man ska sussa :) jobbat idag som vanlig hö ;o gick bra vi sjöng på kvitterkväll åsånt. Fått en bula i pannan okså , fyfan vad ont de gör :O

Pusshejs


7 juni

Slutat nyss halv elva, vart en lyckad kväll med massa grillning,lekar,kubb/volleyboll spel,sånger. Nu blir de sängen för att drömma sig bort =)

NattiNatti

Pusshejs



grattis =)

Kom på att jag måste bara gratta världens bästa julia öman <3 saknar dig enormt mycket gumman men hoppas du haft/har en bra dag . längtar tills jag kmr ner till Uppsala å hälsar på dig =)

    



7 juli

Just kommit hem från jobbet, men ska tillbaka klockan sex till tio . Idag har vi inte gjort alltför mycket hållt våffelandakt och sjungit på gammelhem i näsbyn , sen klockan sex ska vi hålla i en ungdommskväll till tio.






pusshej



It's hard to stop thinking of you.


music in my ears

     





godnatt!


6 juli

ajaja huvvevärk som fan har jag men endå sitter jag hära. Idag har jag jobbat från 9-17 rätt chill var ute nästan hela dan. Nu blire å övningsköra ;P

Pusshejs



nån ful grejj jag prova idag ;p



picture



5 juli

vaknade just från min tupplur som jag tog direkt jag kom hem från sommarkyrkan. Har inte blivit mycket timmars sömn inatt och de kändes väldigt jobbigt idag att stiga upp när alarmet tjöt halv sju på morgonen menmen fick klä på mig fort sen sätta mig på cykeln och trampa till kortids för att jobba i köket dära tills tolvtiden sen trampa vidare dirket till sommarkyrkan och jobba dära tills tre tiden ungefär.

helgen har spenderas i luleå och har varit super nice , fredags umgåtts bara å tagit de chill , blev stan ensväng okså så man han fynda lite. Lördags blev de å dricka lite å boden ;p

nej nu ska jag gå å kirra middag å fårsedan se vad som händer.

Pusshejs



4 juli

Måste bara få skriva av mig lite , är så jävla sur/besviken/ledsen . Fattar inte hur jag orkat lyssna på dina jävla patetiska lögner , men de här var sista gången du såra mig . Fuck you hejdå !


1 juli

sitter i min sköna datastol som inte känns så här skönt på länge ! arbetat idag från 07.00-20.00 . gick endå hyfsat bra och var från sju till två på kortids i köket sen tre till åtta med sommarkyrkan på kvitterkvällen som var sådära , regna gjorde de okså . Imorgon ska vi med sommarkyrkan till piteå å chilla ;) sen ska jag stanna i luleå Hela helgen å umgås med mina efterlängtade saknade super duper goa bästa vänner :)!


ser förjävlig ut på bilden ! :p

Pusshejs