*









29 december

Sitter i kalix åter igen ! men bara för att har jobb imorgon från 07.30-13.00 sedan åker jag mot luleå igen för att jobba på hockeyn och möta upp min pojke. Har iaf haft super trevligt i luleå och fyndat lite på stan som jag senare nån dag visa upp hära på bloggen.

Nu måste jag kila eftersom mamma blir otålig på att få vänta att toppa mitt hår.





28 december

Nu sitter man hära igen , nyvaken, äcklig å sliten. Ska bara fixa min frulle och mig själv sen så drar jag ut igen på äventyr skriver kanske en snabbis när jag är hemma.

Justja får inte glömma att gratta mimmi jonsson som blir en stor flicka på 17 år idag ;)



27 december

Har just kurat ner mig i sängen efter en trevlig kväll, ska kolla lite på tvn å sen sova ! nattinatti


27 december

Nu har jag just landat i min lägenhet i luleå , sköööönt !:) så på nå tag ska jag dra mig in mot staden och kolla om jag fyndar nå på rean bland alla människor.

<3


26 december




good night


26 december

Fru Nilsson har lämnat mig för en stund sedan och jag ska snart fortsätta se hem till midgård , haha  ;D
Försöker iaf att planera min vecka så allt går ihop eftersom jag har lite planer här och där med de gillas !



booorrrriing







26 december

Imorrn drar jag till luleå town äntligen ! ;p där ska jag umgås med folk , shoppa en heldel mycket åjaallt ! Nu taggar jag inför nyår och framförallt min 18årdag !

Om ett tag ska jag umgås med denna bryyyd så fårvise vad vi hittar på ;)



Pusshejs



26 december

Imorrn drar jag till luleå town äntligen ! ;p där ska jag umgås med folk , shoppa en heldel mycket åjaallt ! Nu taggar jag inför nyår och framförallt min 18årdag !

Om ett tag ska jag umgås med denna bryyyd så fårvise vad vi hittar på ;)



Pusshejs



26 december

Jätte sugen på att köpa en ny mobil eftersom den jag har nu är nästan helt oanvändbar snart , men har inte den blekaste vilken .. nån som vet en bra och hyfsat billig mobil ? :)




25 december

Sjukt nöjd över alla julklappar jag har fått , tack ! :D fick bland annat en super bra plattång av älsklingen<3 en tåg resa tur och restur av syster och mina två andra syskon som också firade jul med oss igår bio check , persent kort på hm och lite små saker, justja för att inte glöma pengar till min tattuering som jag snart ska göra , ja ni hörde rätt och jag som är så sjukt nålrädd så vet inte hur det ska gå ihop , ajja säger inte vad de ska bli de får ni se sen när jag gjort den ;)



Pusshejs


24 december

God jul :D




23 december

Nu gott folk har jag bestämt mig att jag ska försöka min header , även fast jag inte har den blekaste hur man gör eftersom jag är den mest otekniska personen nåjå kan ju inte blir mer än fel ;p Idag jobbade jag sista dagen så nu börjar mitt jullov men har vart grymt trött hela dagen eftersom jag inte fått sova först vid tre efter några incidenter som är ovärt att ta upp hära , så har gått som en zombie hela dagen men har klarat mig igenom och soffan fick bli mitt prio ett när jag kom hem. Nu ska jag fixa mammas och pappas julklapp en liten nödpresent eftersom jag glömt köpa nå till dom men de blir nog great endå ;D


gammal bild från typ 9an ? ;p

Pusshejs


22 december

Har just kommit hem från jobbet, haha vad vuxet de lät ;p ska snart till luleå en tripp för att hjälpa fixa hem en tv med pappa.


saknar dessa två brudar massor<3

Pusshejs



21 december

Nu har jag äntligen jullov , elr lov å lov har jobbat från idag till torsdag så på fredag börjar mitt riktiga jullov.
Nu ikväll har jag och pappa som varje år glätt julgranen och snart ska vi koka lite glödd med pepparkakor på de.

    



Pusshejs



21 december

dag 21 - mina dåliga sidor

ja alla mina dåliga sidor ska jag inte ta upp hära men jag kan ha ett jävla teprament när jag blir arg , inte ofta jag blir riktigt arg och ytterst få av mina vänner har behövat se mig så arg som tur är haha ;p .. Jag har lätt att ta åt mig vad folk säger , även fast endel säger bry dig inte så går de inte att låta bli. Ibland kan jag vara riktigt överkänslig och börja gråta för ingenting. Och när de händer nånting jobbigt har jag svårt för att inte fundera över de och oftast kan flera dagar bli förstörda för mig.




18 december

Är hos älsklingen just nu :) nu ska vi se film å mysa <3 :)

Pusshejs


15 december

Ligger i systers säng med värkande ben , tar verkligen på ryggen och benen/fötterna att stå i ett kök nästan hela dagarna speciellt när man är ovan att göra de. Men imorgon gör vi våran sista praktik dag och tycker dom hära 5 veckorna har gått sjukt fort. Idag så var jag med mimmi ensväng på stan innan jag mötte upp sofia å traska mot praktiken , dom bjöd oss på oxfile,klyftpotatis med bea sås idag å de satt riktigt fint i kistan ! ;)

Nej nu ska jag ta å kolla lite på mysteriet på greveholm med syster som snart ska lämna mig och flytta vidare :( <3






Pusshejs


haha ...

hittade några gammla goa bilder från åttan ? ;p






hahaha xD

Pusshejs








12 december

shit redan lucia imorgon decmber har gått sjukt fort , på fredag får jag äntligen jullov :)! hade en trevlig kväll igår och kom hem kring tolv tiden och sedan var sängen prio ett. ajja idag ska jag ta tag i städandet som vanligt , låter som att jag alltid städar men eftersom jag bor nästintill själv hära så blire mera att städa . nåjå såg nyss att jag blivit taggad av saga på fb nå mindre fina bilder från förra vintern tror jag de var ? haha ajja de gäller att bjuda på sig själv ;)



Pusshejs



12 decmber

dag 12 - 10 saker du inte viste om mig

1 Jag älskar choklad , helt klart de godaste som finns.
2 Det största saken jag hatar med mig själv är att jag är blyg.
3 Jag är fortfarande mörkrädd , haha.
4 Har svårt att lita nya personer.
5 jag inte skulle klara mig utan är musik.
6 Oftast när jag är ensam blir de att jag funderar för mkt på allt, därför jag hatar att vara ensam
7 Jag kan ha så otroligt dålig humor ibland och de är min omgivning medveten om, den enda jag vet som ibland kan ha exakt lika dålig som mig är min syster.
8 Hatar när folk ska gnälla eller påpeka nånting på mig för har svårt att ta kritik.
9 Det värsta jag viste när jag var liten var att bli kallad dubbelläppxD eftersom jag alltid blev röd runt munnen på vintern.
10 Kan var jävligt nyfiken av mig ibland ;)



pusshejs


11 december

Gaaah ! denna pms blir jag snart galn på humöret går upp och ner hela tiden så förlåt mina nära å kära att ni måste stå ut med mig just nu haha.
Har iaf legat på tok för länge i sängen kring tre tiden tog jag mig upp och sen dess har jag inte gjort ett piss typ fixat mig lite smått suttit vid datorn, men sånna hära dagar behövs verkligen för mig.
Men nu Ska jag snart dra mig mot staden för att möta upp några filurer så ser vi vad kvällen har att erbjuda.



Pusshejs


11 december

dag 11 - mina syskon

Jag har 5 syskon men bara ett av dom är min helsyskon eller hur man ska förklara de dom andra är halv. jag är iaf yngst av dom och tre av dom är mina systrar och två bröder

Emmelie 19 bor tsm med mig i luleå förtillfället och är min helsyster , Jeanette 30 bor i boden och har 1 barn , Carina 41?bor i kalix och har 5 barn
Janne 25
bor också i boden .  , Håkan 36? bor också i kalix med 5 barn

Men det är med Emmelie som jag växt upp med hela mitt liv och hon är min syster , bästa vänn och ibland som min andra halva  för hon är så betydelse full för mig även fast vi inte tycker lika om allt men vi har den samma dåliga humorn och vi har varandra att lita på



Men såklart betyder alla mina syskon jätte mycket för mig även fast vi inte hinner ses elr prata så ofta <3



7 december

dag 07 - vänner

vänner är en av dom viktigaste saker i livet man har , att bara ha någon som lyssnar på en, ställer upp i alla lägen och har en tröstande famn när man känner sig ledsen. Jag har varit med om vänner som svikit/falska , men nu är jag så otroligt tacksam för dom jag har just nu som jag verkligen kan lita upp till 110% på <3










7 december

Idag var jag somsagt på stan med mimmi  ensväng och fixade lite julklappar och kunde inte hålla mig från att köpa två saker åt mig själv :


öronhängen ur och penn : 29 kr


Bh cubus : 99 kr

Nej nu ska jag ta och titta dom avsnitten jag missat av ung och bortskämd

Pusshejs


6 december

Ny dag ny vecka , nu börjar de närma sig ennu närmare jul , nyår och framförallt min 18 års dag ;) men har även åkte på lite jobb under jul men bara nån enstaka dag så de skadar inte för lite klirr i kassan är aldrig fel. Imorgon börjar en ny praktik vecka och efter praktiken ska jag nog med flicksen på stan
. 
 pusshejs



5 decmber

dag 05 - vad är kärlek ?

kärlek är både varmt mysigt och otroligt härlig känsla , men jag som säker flera andra har också blivit förkrossad och just i den stunden kan de känns så kallt hårt och förjävlig. Men jag anser att möter man den riktiga kärleken i sitt liv känner man de dära pirret ända ner till tårna och fjärilarna i magen. Och dom goa kyssarna , alla mysiga stunder man aldrig skulle ens kunna tänka sig utan. När man känner att de är just den personen man vill åldras med kan berätta allt för och bara vara sig själv med och framförallt lita på varnadra . Då anser jag att de är äkta kärlek.<3




3 december

Dag 03 - mina föräldrar

 
Mina päron dom bor tsm med varandra i kalix, vad ska jag berätta om dom hmm , kan berätta att jag älskar mina föräldrar otroligt mycket , dom har alltid funnits för mig i både svåra och roliga stunder och dom skulle aldrig aldrig någonsin strunta i mig. Vist som alla tycker kan förläldrar kännas lite som pain in the ass ibland men vi vet vart vi har varandra och nu förtiden kan jag prata om exakt allt med dom. kort å gott : dom är bäst ! :)<3


 



2 december

ligger i min sköna mysiga säng med datorn i famnen medans jag då å då tittar lite på lyxfällan. Känner mig helt slut kroppen för idag har jag och sofia haft sista praktik dagen för den hära veckan och dagen gick ovanligt fort och kul , sedan när vi slutade kring 16.00 traskade vi mot pontus för att simma några längder + basta. Så ikväll vet jag då en som kmr sova gott , nattinatti ! :)


haha ;P

Pusshejs


Dag 1 och 2

1 presentation av mig själv

Ja jag heter då Jenny Nathalie Larsson och mitt tillvaro ser ut just nu så att jag bor i luleå med min syster pluggar på Hr och allting flyter på , har lärt och känna världens roligaste personer här i luleå och två av dom har till och med blivit bland mina närmaste vänner. Kan även stolt säga att jag är så glad över min pojke och såklart min familj som alltid funnits för mig i alla stunder. Såklart som alla andra har man drömmar i livet som, vill resa och upptäcka nya platser , personer och erfarenheter i livet. Nej nog om mig , tack å hej ;p





2 min första kärlek

min första kärlek hmm , som alla säger så är första kärleken den som man alltid kommer att minnas, kan nog hålla med om de och nu i efterhand pustar jag ut och tänker : hur kunde jag vara tillsammans med just honom. Men vi hade endå många både roliga och mindre roliga minnen tsm. men som sagt första kärleken är alltid nånting speciellt. Ajja man lär sig av sina misstag , eller hur ? ;)


2 december

hitta en liten kul grejj som jag ska iaf ge ett försök att pröva , eftersom jag missat igår tar jag igen det nu ist så skriver dag 1 och 2 . Kommer naturligtvis ibland hoppa över vissa dagar när jag inte har ork/tid men de får ni leva med ;)

30 dagars-utmaningen.

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder
Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag idag.
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder


1 december

1 månad idag med världens bästa :)<3