nymålade naglar + klocka från uppsala








29 augusti

Sitter och dunkar musik , är rastlös , nog för att jag är alldeles för trött att orka göra nå men endå ;o blir nog strax  att bara hoppa i duschen sen i myskläderna framför en film med gotti. Har haft fullt upp hela helgen så har inte haft tid till att blogga men var på stan ensväng i fredags och idag så kan visa lite vad jag fyndat.
 två stycken nagellack. Hm 10 kr styck , ena ser rosa ut på bilden men är korallröd.


 öronhängen från gina 99kr

tröja från gina 199kr

och så ett par thigts med nitar på sidan från hm men orkar inte lägga upp en bild på dom.

nej nu ska jag kila :)

Pusshejs




26 augusti

När mimmi var hära nyss och hjälpte mig att storrensa min garderob fick jag lite nya ideer på vad jag behöver , bland annat :

Stor halsduk

väska 

shorts(tränings) 


Jeans


26 augusti

trött tjej.se ! usch tagit en powernap som inte alls hjälpte mig nånting känner mig endå lika förbannades trött. jaja idag hade vi bara en lextion sen fick vi sluta och imorrn är vi lediga , inte illa de :D om ett tag kmr mimmi förbi ska vi traska till coop och handla blåbärssoppa och mackisar som vi ska laga till middag sen ;P




pusshejs


25 augusti

sitter och små pratar lite med syster som på några timmar åker bort enda till stockholm. inte lite avis jag är !
Idag hade vi någon slags ute dag med alla från hr så vi tvåor blev indelade i grupper med ettor och treorna var ledare , vi fick sluta kring elva/halv tolv tiden och kallt var de ute så sen cykla jag hemmåt och har planerat att stanna inne resten av eftermiddan,kvällen eftersom jag känner mig febrig och har en fet disk och städning framför mig ;(


Nej nu ska jag fortsätta prata strunt med syster innan hon hinner åka .

Pusshejs


24 augusti

Jo jag lever har inte bara haft tid att uppdatera hära i bloggen men nu har jag äntligen tagit mig tid till att göra de. Kom hem från Uppsala i lördags morgon och har haft de jätte kul och mysigt dära , shoppat en massa , stockholms tripp och träffat julias kompisar som var super trevliga och bara umgåts snacka om vad som hänt under tiden vi inte har hunnit träffas , hade gärna kunna stanna dära ennu längre ! :) Sen under lördagen gick jag först en tripp med m på stan och införskaffade mig lite nytt skolamaterial sen var jag med s och m och senare underkvällen åkte vi in till stan och mötte upp några andra så knallade vi in mot gratisfestivalen och spenderade några timmar dära sen hem. Igår var också första skoldagen , känns jobbigt att börja med skolan men endå också ganska skönt att kma igång och veta att man bara har två år kvar , även fast två år känns väldigt länge.

Snart ska jag ta en liten promenix med mimmi runt sjön sen ta tag och fortsätta med mitt storstädande, nej nu ska jag kolla runt vidare ;P

Pusshejs


17 augusti

Idag åker jag nerråt , snart åker jag mot luleå ensväng och sedan mot kallax dära mitt plan går.
Kmr inte uppdatera på ett tag men såfort jag får tag i en dator ska jag skriva lite;9

Ha de bäst !

Pusshejs



16 augusti

Imorrn då äntligen beger jag mig nerråt mot större städer , inte träffat julia på cirka ett år så ska bli enormt kul att få träffa gumman :) Idag hade jag planerat att åka till luleå men eftersom min förkylning och feber satte stopp blev de att stanna kvar och vila upp vilket jag känner var de bästa eftersom jag redan börjar känna mig bättre.

Men nu ska jag packa , haha kanske dags å göra de nu ? ;p



Pusshejs


grattis <3

grattis syster på 19 årsdagen älskar dig <3 :)



15 augusti

Äntligen gjort bort sista jobb dagen idag , men endå kännas lite tråkigt att inte få jobba med alla söta gammlingar nå mera men känner att jag måste verkligen få vara ledig den hära sista veckan eftersom jag är enormt sliten + förkyld. Idag efter jobbet så umgicks jag med annie ett tag , var trevligt :) sen åkte jag med emmelie och simon till stugan och gratta emmelie med en goo middag + tårta. Hade varit kul att dra ut å göra nå nu men känner med alldeles för trött så ska nog ta de lungt ikv och ladda upp innför stockholm/uppsala som de bär av mot på tisdag kväll :)!

Allt för mig , tack och hej !



14 augusti

ligger i sängen och ska strax sova lite för att inta absolut sista jobb dagen imorgon. Ikv har jag umgåtts med e och e och firat dom lite ,snackat å myst på , jätte kul med tanke att de är ett bra tag sen vi tre umgåtts tsm. Snart måste jag också börjar packa lite för uppsala/stockholms trippen men som vanligt är jag alltid i sista stund med de, HATAR verkligen att packa , vet aldrig vad jag ska ta med och lyckas alltid ta med mig onödigt mycket kläder. Jaja nog snackat om de nu ska jag dra täcket över mig och sova. NattiNatti


haha ;p



Pusshejs


13 augusti

endast TVÅ jobbdagar kvar sen ledighet . kmr blir awsome ! :D

pusshejs


......


now i thinking to mutch


Grattis

Måste bara gratta världens bästa emelie nilsson en vänn till mig som jag hållt ihop med längst i vått och tort . Vi har haft våra stunder då vi både skrattat och gråtit tsm och våra minnen tsm ojojoj skulle kunna blir 100000 inlägg om jag skulle skriva allt ;D Nej men kort och gått : Du är bäst <3






10 augusti

Hojja åkt på en förkylning nu okså , just nu när de är som mest opassande . Jobb hela veckan sen Uppsala/stockholm sen börjar skolan så måste dricka massor av te , houng , pandoil ja allt sånt dära frisk saker ikv.

Tänkte nu äntligen ta mig tid och lägga upp lite bilder från helgen, men får bara blir ett fåtal eftersom det segar så att ladda upp ! :)

          
  

 



Pusshejs





;)

 



nej nu måste jag verkligen sova! godnatt !:D



8 augusti

Trött , tröttare , tröttast! . Lk hela helgen , lätt värt de var iår men lite sliten åkte från luleå 6 imorse eftersom jag skulle jobba klockan sju , inte lätt att jobba trött och bakis men överlevde haha. Bokat en resa till uppsala nu den 16 augusti sen i september turkiet , inte helt fel ! ;) Men ska sussa nu skriver mera om lk imorrn + bilder .

Pusshejs



4 augusti

Ligger man åter igen på soffan i min mysiga lägenhet i luleå medans man hör hur de regnar utanför. Var för ett litet tag sen och följde mimmi till bussen och tidigare var okså sofia och lina hära okså :) ska stanna hära i luleå under hela lk tills lördags natt eftersom jag jobbar 7 på söndag men de är smällen man får ta då. Imorgon ska vi dra stan och göra lite ärende åså ska jag kolla om jag hittar nå snyggt som man kan ha på sig åde. Men ska kila ner i sängs nu eftersom jag är inte lite trötter ;p!

Pusshejs


mosters ögonsten<3

 


2 augusti

jobbat,sovit,e har klippt håret på mig osv . ! :)

Godnatt