30 juni

Ska strax gå å se BB men ska först uppdatera lite eftersom jag inte haft tid elr ork .

Igår så jobbade jag från ett till typ sex sen drog jag hem åså kom malin å annie så hyrde vi nån konstig film gjorde ansiksmask å måla naglar åsånt ;) sen vad typ halv tolv ? for malin hem så åt jag å annie å bara snacka å somnade .
Idag vaknade vi okså vid 6 halvsju tiden av att en jävla kärrning skriker som ett cp ute åt sin man hah jävligt scary ;P
Sen somande vi å vakna kring 11 tiden ? så åt vi å for till bjumis å sola å bade sen efter nå timmar for vi till mig å annie cykla hemåt sen,  jag gjorde inte alltförmycket for sen å tränade, ikv har jag bara umgåtts med syster =)

Pusshej


25 juni

känns som om hela jag ska brinna upp . Bränt mig , mindre mysigt speciellt när jag ska sova.
Idag ska har jag iaf varit med emelie n och emelie p till frevis å stekt åså doppa jag mig en gång , mysigt har det  varit :)
sen har jag bara vart hemma. Jobbar imorgon 17-20 fyfan ´!


  



24 juni

Har just kommit hem från fotbollen jag var och tittade med annie :)
idag så har jag vart sista dan på skolan fyfan vad härligt och fixade vg nu fjärde gången jag gjorde provet haha ;P
Sen så gick jag med malin julia å madde till småbåtshamnen och solade ett litet tag för sen hade jag jobbet som väntade , jobbade från 13-17 å idag var det sviin tråkigt, sen hem å käka middag å sen for jag och tittade på fotbollen .

Men nu ropar mammi att hon har gjort jordgubbar med glass :P

Pusshej


22 juni

Har just kommit hem från luleå, hittade ingenting dära men måste okså sprara lite pengar till senare i sommar ;);)
Aja nu väntar en lång och härlig dusch å sen plugga till provet som jag har imorgon , de suger !

pusshej


,,

ett två tre på fjärde ska de ske på det femte gäller det , på det sjätte smäller det



18 juni

Har just ätit wokade nudlar med köttbullar och grönsaker som min syster lagat  gott ;)
Idag har jag jobbat från 09-13 jobbade tsm med min syster å sålde riktigt mycket idag kring 300 lådor,
Imorgon äre midsommar , vad ska ni hitta på ?  själv ska jag nog bara vara hemma med familjen i stugan eftersom jag partajja förra året , så   ville dom att jag skulle vara med dom iår :)
Ska okså om ett tag vara med annie ;p

Pusshej


17 juni

Irriterad !! 

Har just städat klart mitt rum som var herrejävlas jobbigt ! , Idag så har det vart skola åsåklart så gjorde jag prov för att höjja mig till vg men blev g igen så måste göra om det en fjärde gång ? + andra världkriget , Och sen har jag okså jobbat , jobbade med julia å i början gick allt som bra , men sen jävlades allt fyfan !!!!.
aja ska iaf vänta på att pappa kmr hem så ska han köra mig till emelie ;p

Pusshej


;P

;P


15 juni

Har typ nyss kommit hem från sommarjobbet är typ helt slut, har varit på skolan idag okså eftersom jag vill höjja mig lite så jag kmr in på mode och design , har inte iaf hunnit skriva på ett tag så skriver en liten sammanfattning.

Fredags : kolla på student och sen en massa skojj på kvällen
Lördags: ruttna i stugan hela dan
Söndag : Hem från stugan och hälsade på syster .

ja så idag börja jag vid åtta , var till tolv och drog sen ner på stan med malin och mötte upp julia så gick vi till fra å käka, sen till chili en snabbis men jag skulle jobba så var tvungen att dra nästan dirr, så efter ett tag jag jobbat så kom julia och malin å hjälpte lite åsånt , så kom robin en snabbis , så drog dom och jag jobbade till ungefär 17,00 , men fick börja hjälpa syster som hade passet efter mig, så tog lite segt innan jag var hemma , ska strax ta en tupplur och sen börja plugga till provet jag har på onsdag ;/

Pusshej




13 juni

brbra kulkul :):)

uppdaterar senare

puushej



10 juni

Nu har jag satt fast mina lös naglar och vet vad jag ha för kläder skor osvosv så nu äre klarrrt ;)
Idag så har jag vart till luleå ensväng men hitta ingenting, måste lika spara lite pengar till i sommar åsånt .
Imorrn är det skolavslutning jävligt härligt men kmr kännas jävligt konstigt eftersom det är sista för mig i kalix , sen till hösten beger jag mig till luleå ;d

pusshej


9 juni

Har kommit hem från skolavslutnings middan för ett litet tag sedan , orkade aldrig skriva nå igår så tar det nu ist ,
Igår så hade vi typ klassensdag på strandängarna å dom spelade vollyboll men jag annie å emelie orkade inte så vi låg och stekte på bryggan , jälvigt härligt , sen så gick földes vi till stan med robin , julia och malin å gick å solade ett tag , sen drog dom så gick vi till hemköp och köptejordgubbar osvosv gjorde bort oss som vanligt sen haha ;) .

Idag så vakna jag kvart i åtta av att annie ringer och fråga om hon kunde kma , så då kom hon och vi fortsatte sova vidare nå timmar , sen typ kolla nå grejjs åså for hon hem och jag for med syster mamma och moa till stan för att titta på ett par skor , men hittade inga, sen hem och så kom annie och emelie till mig så fixade vi oss och for på middan .

Imorgon äre brännboll men ska nog inte spela , sen till luleå ensväng ; )

Men ska dra nu och lindra huvudvärken med panodil ,

Pusshej


musik



7 juni

ligger i sängen och tittar på taxi tror jag en hette , bra film iaf; ) Idag så har jag inte gjort alltförmycket haft huvve värk och grymmt trött hela dan , tror en förkylning är på g , iaf kom syster och hennes kille så åt vi middag åsånt . sen kom emelie hit så umgicks vi bara titta på film å myste på .

Pusshej


6 juni

Snart kmr syster jeanette och hälsar på , har inte sett henne på 5 månader, senare ikv skulle jag och emelie hitta på nå ;)


Pusshej


5 juni

Tack emelie och robin för hjälpen med headern :)


5 juni

Har just käkat tacos , gott :) nåja idag så fick jag veta på skolan att mina uppsatser som jag har skrivit nästan hela nätter + mornar , ena ig och andra g , FYAN säger jag bara blev så satans less och sur så rev sönder och gick. Och så kmr jag till nästa lextion som vi har finska och är typ 99% säker att jag kmr få vg eftersom jag har försökt som fan nu . MEN icke det g , så fick damp osv å drog ! så nu blir det mest troligt sommarskola för att jag måste höjja mig för att kma in på mode och design annars får det vell bli hr. så fårse om jag ids sommarskola !
Sen efterskolan kom malin,julia och emelie till mig så slinga malin emelies hår å sen slinga vi julias och sen så klippte malin mitt hår . blev jätte nöjjd tack :)<3

Inga planer för ikv , emmelie och simon är i kalix så ska vell bara ta det lungt och titta på film med dom , är på piss humör och huvudvärk

Pusshej


3 juni

Emelie for just hem , ska strax börja skriva mina två uppsatser som jag måste ha klart till imorgon, sen inga mera läxorna jävligt najjs ;9 å imorrn ska jag till luleå men fårse om jag hinner handla nå för hinner bara en snabbis på stan åde , ska okså klockan 17,00 på den dära bilkursen elr vad det heter ;P

Aja ska börja skriva på mina uppsatser nu

hare bäst :)

Pusshej


Det är tuffa tider för en drömmare



=)

Nån som kan hjälpa mig med min header ?? :):)


1 juni

Har kommit hem för en liten stund sen, men på ungerfär en timme ska jag tbx för att ha min sista lextion.

Bloggtorka


Pusshej