31 augusti

kom tillbaka till luleå igår kväll, kul helg fast att allt inte gick som tänkt sig ;/ men tur så har det löst sig =)..
idag har vi varit i köket från  8 ,15 till typ halv två, var kul men min mentor gick mest igenom mest typ hygien grejer så fick vi göra majonäs och maränger eftersom vi var i kallköket, jag och saga jobbade i samma kök .

Imorgon tror jag vi har resturang grejjs på morgon , vet ej vad det heter hehe ;P sen 3 h hål .

aja nu har jag en stoor disk som väntar ;( sånt är livet när man ska bo ensam hemma ..:P

Pusshej


29 augusti

Är i kalix just nu med emelie , å vi funderar på vad som finns att göra en regnig lördag :O Aja kom hit igår men åker imorrn igen .
köpte igår en fejkutöjning till örat,

Pusshej



26 augusti

Ligger i sängen med datorn i famnen å äter pringles å cola satans så gott ;) kom hem för ett litet tag sen , från min syrras kompis, var dit med min syster å drack lite med dom , sedan for dom till kaffelino eftersom det är sista onsdags öppet för ett tag , men ska sova om nån tag men kmr bli väckt igen vid 2-3 tiden eftersom systeryster ska in då menmen ;)
¨



pusshej



24 augusti

Ligger i Luleå nu och ska strax koka mig te å mysa framför tvn .
Första skoldan avklarad , helt ok tyckte jag förutom att jag är förkyld som tusan så låter mindre fint när jag pratar :O:O

Men ska gå och ta nu något som lindrar min förkylning ;P




Pusshej



23 augusti

Ska snart packa ner mina sista grejer å sedan bär det av mot luleå, var i  stugan igår å sov hela dan eftersom jag och emelie var inte i sängen fören åtta på morgonen , trevlig kväll ;)

men skadra å packa nu :





Pusshej



17 augusti

Har lite brådis hinna fixa mig klar , vi ska strax åka till luleå sedan kallax å sen stockholm :D fett nice ;D

Nås endast på mobil hela veckan !:)


17 augusti

Har lite brådis hinna fixa mig klar , vi ska strax åka till luleå sedan kallax å sen stockholm :D fett nice ;D

Nås endast på mobil hela veckan !:)


16 augusti



16 augusti

har just dragit mig upp från sängen , fårse vad som händer idag ? ska iaf packa lite saker eftersom jag och min familj beger oss mot stockholm imorgon och jag har inte ennu börjat packa , ska nog okså hinna fara och träffa emelie ensväng och laga en super god middag åt familjen :) Igår så var jag på tjejmiddag hos emelie, det var trevligt :). Kommer vara i stockholm tills på fredag. Åsen om det blir enligt planerna så blire lite trevligheter på fredag och på lördan funderar jag på att ha middag fast det beror ju på om alla kan kma, och så måste jag prata med min moder ;) Pusshej


15 augusti

;P


13 augusti

Har vart och klippt mig idag , blev nöjd :) färgade håret och gjorde slingor men klippte inte så jätte mycket fixade mest till luggen,toppa och klippte bort allt äckelnött ;P

Blir en tidig kväll , somnade runt 03,00 tiden var tvungen att stiga upp 06,00 inte mycket sömn , ska hinna på stan ensväng okså imorrn å sen äre middag åsånt najjs ;)

Slänger upp en bild senare elr imorgon

Pusshej


12 augusti

Jag har just kommit hem från Luleå , vi var dit med sängen, sängbordet nån tavla lampa å små saker . Ska bli svin kul att få flytta men endå inte ;( ..
Idag så var jag och mötte emelie vid 10 för hon hade varit och plockat ögonbrynen , sen gick vi till henne å gjorde inget speciellt eftersom det är så dåligt väder .. Sen hem och umgicks med syster lite å sen åkte vi till Luleå .

Imorgon kl 08,00 ska jag , mamma och emmelie klippa oss i hedenäset men vet inte riktigt ennu hur jag vill färga och klippa ska ta och kolla runt lite å se om det är nått jag fastnar för :) Sen ska vi hälsa på två av mina morbröder som vi inte träffat på ett år ungefär .


 alltid du och jag gumman<3


Pusshej



10 augusti

Hinner bara skriva ett kortinlägg eftersom det åskar lite å mamma tjatar att jag ska stänga av datorn .
Idag så vid tre? kom annie till mig åsånt sen kom jesper okså å efter ett tag for dom , sen fixade jag lite på mitt rum å tog sånt jag ska ha med till luleå , sen for jag på bio med dom och såg bruno ;d svin kul ;D





Pusshej


7 augusti

Ligger i stugan och har så svin trist som man bara kan ha, var social, 0703742741


7 augusti

Emelie for just hem , så ides inte ligga själv å sola så gick in ist , ska börja laga middag strax eftersom mamma och pappa är i stugan och emmelie i haparanda. Igår så kom jag hem från stugan så gick jag och emelie på stan och titta runt lite åsånt . Sen hem, så sov emelie hos mig eftersom jag hatar att sova ensam hemma ;P
Idag ska vi nog mest troligt till e å tälta där ;)

Pusshej



3 augusti

Igår så for jag till emelies stuga å där var okså emelie p , vi åkte på nån grejj som jag tror heter base ?? grymmt kul men massor av tränings värk. Sen for vi å badade å sånna grejjer som man gör i stugor .
Idag for jag med mamma och pappa till luleå men det var nästan helt ovärt , for bara ensnabbis på stan och hittade ingenting .

Hela min halls är jätte öm och vet inte om det är från basen elr om det är halsfluss på g , har aldrig haft det så vet ej ?

Pusshej


2 augusti

Snackade just med emelie, ska nog till hennes stuga strax om jag fixar skjus dit ;)



Pusshej


2 augusti

Kom hem ifrån Luleå idag , hade tänkt vara där hela helgen men det sket sig men aja hade kul dom två dagarna jag var iaf ;)

Slänger fram lite bilder nu från lk och uppsala men mera senare för datorn är så seg just nu ;)













Pussgodnatt:)