27 november

Kom just hem från spiningen gick jätte bra idag , och igår så var jag och annie och gymmade ;) ska nog och simma imorrn om jag ids ;).
 Och idag så gjorde vi nå oförberätt prov i matte och jag fick två poäng ifrån vg , och eng prov men jag tror det blir karnske g för jag hade inte pluggat nå ,
 Imorrn så ska jag med emelie på stan och så ska jag köpa hårfärg och färga vet inte ennu vad för färg men det blit nog  mörkt brunt för jag vill ha bort allt mitt  bleka och slingorna ;)



25 november

hey ; ) har projektid å letar fram lite fakta om glödlampan, har just haft hk , jag och emelie laga varma mackor , raggmunkar ,fruktsallad och kladdkakemuffins mummsigt och svull;)
känns som om hela dan kmr att gå segt är så satans trött och seg , jaja men nu ska jag försöka söka vidare;)



22 november

har just komit till hem från stan ,, är ännu i luleå .
Hittade mig étt par öronhängen och en tunkia som jag karnske ska köpa imorgon .
jaja nu ska vi gå och handla lite mat och laga middag .


21 november

allt är bra , fast jag irriterar mig på en viss person men jag går inte in på detaljer för då blir jag bara ännu mer arg.
just nu sitter jag hos min syster i luleå och chillar , hon skulle å gratta en kompis ett tag så medans ska jag se idol och bara tadet lungt , känner átt jag börjar bli förkyld Igen .
Imorgon ska jag på stan med syster och uppdatera garderoben och senare på kvällen blir det gymmet + bastu, mysigt.

Jag hoppas på att Johan åker ut ikv , ibörjan tyckte jag han var ganska bra men nu tycker jag hans röst är så jäkla irriterande . men han kmr nog inte åka för alla hans fjortisfans röstar säkert.
Jag tror det var kärleks tema ikv , kan nog bli bra ska dra och kolla nu  ;)


Katy Perry - Hot N cold



20 november

kom just hem från öppethus på furuhed , blev ganska sugen att gå Op men det som suger är att den i finns i kalix så då blire nog att jag inte kan gå det.
 Det är öppethus i luleå nångång i december så då ska jag fara och kolla och jag karnske blir sugen på nått annat men just nu äre Hr jag har tänkt mig ;)




Här är en härlig sommarbild<3


19 november

Har tagit en liten paus från pluggandet , so prov imorgon som jag struntat i att göra på flera veckor så imorrn måste jag göra det och jag kan ingenting för jag skjuter alltid upp proven till dan före ; /
imorgon är det uppett hus på furuhed någon mer än jag som ska dit ?;)
nog för att jag inte ska gå i kalix menmen karnske endå att värt att gå och kolla ? ;P
 
                                                                                                        

TI feat Rihanna- Live your life



10 november

idag så hade vi chill dag på skolan , var  på ängla haha ojoj så fint det måst ha sett ut när ni åkte där bak i bilen annie robin och emelie;) sen lunch och sen en lextion och så slutade vi och då gick jag och annie ner på stan inte min turdag precis ;) hehe vi hade gått på gallerian och så skulle vi till troca och det var en lerig väg och såklart går vi där vi springer men jag fastnar med ena skon och måste börja gå till baka till skon med en sko å strumpa och annie typ asgarvar och massa med folk var där ;P hehe å när jag hade fått lös skon så fastnat den andra så då måste jag börja gå till min andra sko i, en sko och strumpa fyfan vad pinigt ;) sen gick vi till troca och folkan ;P 

laddar upp nå bilder senare ;)


4 oktobet

Hey ,, har just kommit hem från träninge gick rätt bra .



1 november

hey , idag har jag typ tittat på tv å sovit och vart en sväng till min syster för mitt syskon barn niklas fyllde år .
Snart ska jag äta å fixa mig lite å sen kmr emelie så ska vi hitta på nått;)


ha en bra halloween;)